Posibil risc de accidentare în cartierul Speranța. O groapă adâncă de șantier nu este securizată! (FOTO/VIDEO)

0

În zona școlii și grădiniței aflate în construcție în cartierul Speranța din municipiul Piatra-Neamț a apărut pe șantier o groapă cu o adâncime mare (localinicii spun că ar fi de aproximativ 3 m adâncime), „securizată” cu 2 panglici.

Acea zonă este frecventată de copiii din cartier care se joacă, dar și de animale, fiind un risc iminent de accidentare. Întregul perimetru al șantierului nu este delimitat și oricine se poate plimba în voie prin acea zonă.

Pentru moment, nu am reușit să luăm legătura cu autoritățile pentru o explicație oficială, însă având în vedere potențialul risc considerăm că ar fi oportună o verificare astăzi la fața locului pentru a se lua măsurile care se impun și, din acest motiv, publicăm imagini relevante primite de la cititori.

Rugăm localnicii, mai ales copiii, să evite șantierul pentru a nu se accidenta, până la o mai bună securizare a zonei!

UPDATE ora 15.40: Poliția Locală s-a deplasat în teren și a asigurat temporar zona, urmând a se dispune în continuare noi măsuri legale. Cei de la disciplina în construcții vor merge luni să discute cu constructorul.

Imagini inițiale:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate