(FOTO) Incendiu la o fostă moară. Zeci de butelii scoase din flăcări de pompieri

0

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 03:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu in comuna Faurei, sat Budesti la o clădire în care a funcționat o moară.

La locul indicat s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un autoturism pentru munca operativă și o ambulanță SMURD și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, încadrate cu 1 ofiter si 19 subofiteri. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat incendiul care se manifesta cu violență la etajele 1, 2 și M ale unei clădiri P+2+M cu o suprafață construită de 700 mp. La parterul clădirii au fost identificate 40 butelii de oxigen, care au fost evacuate. ”, menţionează ISU Neamţ.

Conform ISU Neamț, la această oră se intervine pentru lichidarea incendiului.

Actualizare: Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost: efectul termic produs de un obiect metalic incandescent pe fondul părăsirii locului de muncă fără luarea tuturor măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Misiunea s-a încheiat astăzi, în jurul orei 12:00.

sursa foto: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate