Eeee? Acum să vă vedem! Doamnelor și domnilor, păreri?

2
Foto: facebook

Parcă a devenit prea saturat internetul de produse destinate doamnelor, mai ales acum, în perioada exodului la mare. Fustite, rochițe, uleiuri care garantează bronzul și dacă dormi într-o peșteră, pastile de slăbit miraculoase la care numai dacă te uiți începe grăsimița să sfârâie ca nebuna.

Pentru domni, cam „subțire” la capitolul oferte. Ei bine, iată că cineva s-a gândit și la ei, iar când acel cineva și-a pus bibilica la contribuție, parcă s-a meritat totuși așteptarea.

SLIPOȘENIA, sau pseudo-cordonul minimalist acoperitor doar de bijuterii și nimic mai mult, promite să scoată din anonimat pionierul…aaa, pardon, sexul masculin (bărbatul, dom`le, că pe toate le înțelegeți pe dos, zăpăciților!).

Practic, cu până la 2.6 grame(!) mai ușor decât unul normal, garantăm proprietățile de magnet pe plajă. Din ceea ce am auzit, ediția este oarecum limitată așa încât poate ați face bine să vă mobilizați.

Nu știm dacă vine și cu instrucțiuni de montaj sau piulițe sau dibluri, dar vedeți, vă descurcați voi, că de-aia sunteți bărbați. Frumusețea vine cu un preț, nu-i lucru ușor!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. O sâmbătă cu zâmbet să aveți!

Sursa foto: facebook

Sursa foto reprezentativă: adobe-stock.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. George spune

    👍👍👍👍👍

    1. Cornel spune

      SA Nu VA Supărați ! Dati le Sugestii ,in secunda a doua Unii le și pun in Aplicare ,Parca mai deunăzi era unul cocoțat pe Cruce in curtea Bisericii , a m ai Alcătuit și Polițiștii pentru că l au Deranjat din Sesiunea de Photoshop . La ăla cu Motanul. in centura alba ,parca e puțin strâmb ,, are. Deviație ,, ori legat de asta este o vorbă , OMUL …..și. …. bleaga. Niciodată NU se Întreabă .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate