(FOTO) Incendiu generalizat în Neamț, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință

0

În articolul de ieri informam despre un incendiu izbucnit la o casă din satul Țolici, comuna Petricani (articolul aici – click). Mai jos redăm comunicatul oficial al ISU Neamț:

În data de 09.03.2021, în jurul orei 16:45, prin apel la 112, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință localitatea Țolici, comuna Petricani.


Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei locuințe și în interiorul unei camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale pentru stingere și pompieri voluntari din cadrul SVSU Petricani.


Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp și bunurile materiale din interiorul camerei afectate de incendiu (două motoare electrice,  un abric, un circular, o mașină pentru șlefuit etc)
Au fost salvate bunurile materiale aflate în alte două camere ale locuinței.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.
Nu au fost victime.

FOTO: ISU NEAMȚ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate