(FOTO) Dezastru la staţia de ambulanță din Tg. Neamţ/Ambulanţe mistuite de flăcări

3

Pompierii nemţeni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 4:30, la un incendiu izbucnit la staţia de ambulanță din Tg. Neamţ.

În urma incendiului, o ambulanță a fost distrusă în totalitate, iar două ambulanțe au fost deteriorate.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

sursa foto: facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Tudor spune

    ALBU. DAMOC Extraordinar ! Numai că Dna DAMOC Letiția de ceva timp este MANAGER la Spitalul Orășenesc SF Nicolae din BICAZ , i ar la P Neamț la S A j era Manager dl MORENCIU. ,fost. Boss la DSP , Dna ALBU DORICE fiind NU Știu Unde ? ACUM. Acele. Autospeciale care SINCER Numai Ei. ,Știu prin ce Sunt așa Speciale ! Fiind Proprietatea. Statului că și altele Sunt. Exceptate de la I T P., R C A exista. O Poliță. care. E data de colo colo , Cereți o Data sa va arate și Ei , Ambulantier , Policeman , Pompier. , Asigurarea de la Autospecială , Stare Tehnica ,, Unul o lasă de Obosita Altu o ia de Odihnită , Faceți un exercițiu de imaginație , că o luați de la Bicaz la P Tei. patru ori mai multe curse Intr o Zi , C am Cum Credeți că se Prezintă . Acum de un Timp o i au și Ei prin TG NEAMȚ dacă e de ajuns ori Cazul de mers la P Neamț . IN REST Ei Ambulantierii și Managerii ar putea să Spună dintre cele avute până în prezent : W Transporter Mercedes. Vario transformat la CAUTIS , Iveco Daily și cele din Prezent. Renault Master CARE au fost cele mai Fiabile și au Necesitat Cheltuieli scăzute. ,mici .Cauza Incendiului poate fi și o înlocuire a unora , nemaiamintind de rivalitatea. SMURD. Epa SAJ ( Ambulanța ) Totuși Cei din urmă având o Dedicație de la Regele N GUTA ,, ALO ALO AMBULANȚA ,,

  2. George spune

    Domnul cu comentariu anterior vorbește în necunostință de cauză, cei de la Smurd primesc la fel sau mai puține solicitări decât ambulanța, pentru că echipajele lor fără medic nu fac mare lucru, pe cei de la ambulanță cade greul, întotdeauna….doar că lor le place să își pună medalii..

  3. Joker spune

    Dacă nu ar da noaptea in general intervenții doar pt Smurd Epa,ar fi văzut și ei că le ard ambulantele🤣🤣🤣.Poate dacă nu ar avea un manager interimar de vreo 6 ani( ilegal,nu se poate prelungi la infinit interimatul- conform legii) ar merge mai bine treaba, dar acum acolo ii măcel : tabăra Albu vs tabăra Damoc🙂.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate