Cum se desfășoară activitatea medicală de urgență în zona Târgu Neamț, după incendiul de la Stația de Ambulanță

0

După incendiul izbucnit miercuri, 4 septembrie, în jurul orei 4.30, la Substația de Ambulanță din Târgu Neamț, care a mistuit o ambulanță și a deteriorat alte două, mulți locuitori din zonă au intrat în panică, gândindu-se că echipajele medicale nu ar mai avea cum să intervină prompt, în caz de urgență. Asta, fiindcă  substația ar mai dispune de o singură mașină, care nu era în garaj la momentul producerii incendiului.

foto arhivă

Ținem să îi liniștim, situația este sub control.

Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț a luat măsurile necesare astfel încât activitatea medicală de urgență în zona Târgului să se desfășoare în condiții normale.

Mașinile toate erau asigurate CASCO.

Nenorocirea asta  (incendiul- n.r.) este una, dar urgențele trebuiesc acoperite. Activitatea medicală de urgență nu are de suferit, pentru că am suplimentat imediat. Am detașat două mașini de la stația centrală, de la Piatra Neamț. A venit la Târgu Neamț o mașină nouă, primită chiar luna trecută, și încă una.

Așadar, activitatea decurge normal în zona Târgu Neamț„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO dr. Dorice Albu, managerul SAJ Neamț.

sursa foto: facebook

În această dimineață, conducerea SAJ a declanșat și o anchetă internă pentru sediul de ambulanță de la Târgu Neamț. În paralel, desfășoară anchete cei de la ISU- pentru stabilirea cauzei inzbucniri incendiului, dar și Poliția.

Clădirea în care funcționează substația aparține Primăriei Târgu Neamț. Flăcările au făcut pagube semnificative în zona garajului, dar cel mai probabil autoritățile locale și județene vor interveni cu fonduri pentru remedierea situației.

Andreea T.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate