(FOTO) Ce se întâmplă cu apa potabilă pe Calea Romanului (Piatra-Neamț)

4

Cei care locuiesc pe Calea Romanului se confruntă de două zile cu o situație extrem de neplăcută. Din cauza unor lucrări la anumite conducte de apă – cel mai probabil extrem de vechi și deterioritate – apa a fost oprită, apoi reluată cu presiune redusă și ulterior oprită din nou din cauza unei alte probleme care a survenit la o vană.

Din informațiile pe care le avem în acest moment se lucrează pentru remedierea problemei și cel mai probabil în decursul zilei de astăzi se va relua furnizarea apei în condiții normale.

UPDATE ORA 15.40 – lucrările au fost finalizate. Se va relua furnizarea în condiții normale în scurt timp, după încărcarea completă a instalației.

COMUNICAT APASERV:

Pentru remedierea unei avarii ĺa reteaua de aductiune a apei potabile Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a intrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apa potabila, astazi 31.01.2021 în intervalul orar 08.00-24.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

 • Comuna Garcina;
 • Comuna Girov;
 • Comuna Dochia;
 • Municipiul Piatra Neamt: Cartier Speranța  (Izvoare),  străzile: Fermelor,  Mihai Stamatin, Rozelor, Mihai Viteazu (partial), Cetatea Neamtului si strazile adiacente strazii Cetatea Neamtului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei  intr-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop la numărul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Clau spune

  Atunci sa vina cu solutii primaria, ca bani sunt, dar schimba scari rulante.

  Multumesc de lamuriri.

 2. Razesul spune

  Domnul”Clau” ! Daca nu stiti aflati ca reteaua de apa a orasului este proprietarea Primariei Piatra Neamt ! Nu a CJ Apa Serv care doar o utilizeaza ! Ca urmare proprietarul este obligat sa creeze conditii pt existenta utilitatilor pietrenilor !
  Apa o furnizeaza Apa Serv dar tevile sunt ale Primariei

 3. Clau spune

  Ce legatura are primarul cu o companie de sub „umbrela” consiliului judetean? Mai ales ca platesti apa catre Apaserv si nu catre primarie.

 4. Rășeul nemțesc spune

  Multumim pt informatii !
  Intr-adevar “se lucreaza” de vreo 30 de ani …
  Dar sa fim optimisti, noul primar ne asigura ca va “lucra” si el…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate