[FOTO] Atenție! Pericol pentru copii, într-un cartier din Piatra-Neamț

0

UPDATE:

În urma publicării articolului intitulat ”Atenție! Pericol pentru copii, într-un cartier din Piatra Neamț” in ziarpiatraneamt.ro, în data de 8 iulie 2019, Poliția Locală Piatra Neamț s-a autosesizat, iar reprezentanții Biroului Protecția Mediului s-au deplasat la fața locului și au constatat următoarele:
Centrala termică în cauză este dezafectată și s-a aflat în administrarea Asociației de Proprietari nr. 17 din Piatra Neamț. Ulterior, punctul termic respectiv a fost predat în administrare, Primăriei Municipiului Piatra Neamț. În ceea ce privește aspectul sesizat de dvs. – depozitarea de deșeuri în interior- adminitratorul are datoria să securizeze clădirea fostei centrale și să asigure igienizarea în interior. În acest sens reprezentanții asociației de proprietari din zonă au notificat Primăria municipiului Piatra Neamț, urmând ca aceasta din urmă să impună măsuri de igienizare. Aspectele sesizate rămân în continuare în atenția noastră, iar în cazul în care se constată că în centrala respectivă intră persoane care tulbură liniștea și ordinea publică, se poate apela Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, la nr. de tel. 0233/231.300.

Este a treia dată când scriem despre acest subiect în condițiile în care am tot sesizat problema dar nimănui se pare că nu îi pasă (Click AICI). Pe o stradă din Mărăței, într-un spațiu unde zilnic zeci de copii cu diferite vârste se joacă, avem de-a face cu un focar de infecție în toată regula.

O centrală dezafectată adăpostește o gama variată de obiecte, de la perne, sticle sparte, resturi de haine și până la..materii fecale. Să nu mai vorbim de multitudinea de cioburi care rezistă acolo de cel puțin un an, atât în interior cât și la exterior.

Seara târziu, splendida clădire este paradisul celor care vin și consumă droguri, beau în neștire și uită că acolo nu e toaletă publică. Ca să nu mai vorbim de faptul că mirosul este unul crunt, mai ales acum, când temperaturile sunt ridicate.

Să-ți tot lași copiii să se joace..

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate