Foarte bine! Nu s-a aprobat scăderea tarifelor la Piața Centrală

Astăzi s-a votat și nu s-a aprobat scăderea prețurilor la Piața Centrală și foarte bine că nu s-a aprobat. Noi am explicat de ieri care e șmecheria cu aceasta scădere de prețuri (click aici pentru articol).

Dacă se vrea scăderea prețurilor, atunci trebuie reluată cel puțin licitația pentru spații, dacă nu cumva și cea pentru administrarea pieței.

Pe scurt, când s-au licitat spațiile, cei care au dat, să spunem, 10 lei pe metru pătrat au câștigat licitația, iar cei care nu au putut da decât 9 lei au pierdut. Cum să vină acum Urban și să spună că vrea să scadă la 8 lei? Păi, nu e corect absolut deloc față de cei care au pierdut licitația la un preț mai mare decât vrea să îl facă acum Urban. Piața e plină de samsarii care și-au permis chirii mari. Să se refacă licitația, de data asta fără șmecherii cu firme care să ridice prețul și să participe din nou toți cei care vor spații, și mai ales producătorii. Să se facă o licitație în care să nu conteze doar prețul, ci și de unde se aduce marfa, ce marfă etc. Altfel iar se umple piața de samsari și produsele autohtone nu mai au loc.

I.R

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate