Să ne dăm cu popourile de asfalt că se cere revocarea procurorului general al României, Augustin Lazăr

Îi mai țineți minte pe cei care spuneau că dacă PSD-iștii o dau afară pe Codruța ei se vor da cu fundulețele de asfalt în piața publică? Ei bine, a revocat-o Iohannis și oamenii au rămas cu popourile nefolosite.

Acum se reia pe internet aceeași gargară ca și la Codruța. ”Va ieși lumea în stradă”, ”Vor să scape de pușcărie”, ”M**e PSD”, ”se distruge România”, ”Dispare statul de drept” etc.

În principiu nu e nimic rău în a protesta contra unei decizii care, chiar dacă zice ministrul Justiției că e o decizie tehnică, e clar că ea e cât se poate de politică, deci supărarea unora este pe deplin justificată. Problema e că cei care sunt supărați sunt supărați pe internet. Dacă e sa-i întrebi câte denunțuri au făcut ei celor pe care-i suspectează de hoții și distrugerea țării, răspunsul este ZERO.

Aceste valuri de m**e care vin teoretic peste PSD nu fac decât să întărească poziția PSD prin faptul că scârbește electoratul, iar scârba duce la absenteism, iar absenteismul este cheia succesului oricărui partid aflat la guvernare.

”Să vedeți ce se întâmplă dacă o schimbă pe Codruța!”, ”Să vedeți ce o să pățească cei care au gazat manifestanții!” ”Să vedeți cum va fi dat Dragnea jos din fruntea PSD!” Foarte multe ”să vedeți” li s-au spus românilor de către opozanții actualilor guvernanți, iar românii au văzut… nimic. Același nimic o sa îl vedem cu toții și după schimbarea procurorului general.

Iosub Robert

P.S.: Comentariile cu m**e, hoții, penalii etc. nu se fac pe internet, ele trebuie să se regăsească în cabina de vot sau în fața unei foi albe de hârtie unde scrieți denunțul despre cine știți voi că a furat ceva.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate