Filmul complet al eliberării ursoaicei Anca de la Zoo Piatra-Neamț. Imagini de la sanctuarul din Zărnești

0

Anca, ursoaica nevoită să își petreacă peste 20 de ani din viață la Zoo Piatra-Neamț, se bucură, în sfârșit, de verdele sclipitor și liniștit al pădurii din sanctuarul Libearty din Zărnești, Brașov. Bucuria ei de a călca pe iarbă, de a se răcori în piscină și de a sta la umbra pomilor de la Libearty nu poate fi descrisă în cuvinte. Merită doar privită, pentru că este încântătoare!

La o săptămână de la relocarea ei în Brașov, am vizitat sanctuarul, un loc în care putem confirma faptul că Anca va duce o viață minunată. Din păcate pentru noi, nu am reușit să o vedem în țarcul special amenajat, dar, din fericire pentru Anca, acum are ocazia să exploreze pădurea rezervației și să stea departe de oameni, ca un adevărat urs. Puteți citi povestea ei aici.

Detalii și video din rezervația de la Zărnești găsiți într-un reportaj separat, aici.

Mai jos puteți vedea filmul complet al salvării ursoaicei Anca de la Zoo Piatra-Neamț și o declarație a reprezentanților sanctuarului din Zărnești despre modul cum s-a adaptat acolo.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate