Filmare cu momentul reținerii prostituatelor din Piatra-Neamț

6

În urma unei acțiuni complexe arestare-prostituatederulate pe parcursul mai multor săptămâni autoritățile au reținut o rețea de prostituție ce funcționa în Piatra-Neamț. ( detalii clic aici ).
Una dintre rețineri a avut loc în zona telegondolei în cadrul unei acțiuni fulger cu oprirea unei mașini în trafic, mascați, cătușe și tot ce înseamnă o astfel de operațiune.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Tania spune

  Se poate concluziona că orasul acesta ,Piatra Neamt,nu va fi un oras modern,ca in vestul țării,ci un oras bântuit de interlopi,de apucăturile lor,ca in oraselele de câmpie din sud,pe unde mișună aceste viețuitoare….

 2. Elena Ciausu spune

  Capii acestei bande de hoți care exploatează fete naive, dacă ar fi locuri de muncă și ar fi obligați să muncească fiecare nu să aibă ajutor social să trăiască numai din ăsta și să aibă și puțină educație am avea o țară mai bogată și bogăția să rămână românilor .

 3. Costel Instalatorul spune

  ce face statul pentru reabilitarea acestor suflete?NIMIC!LE aresteaza ,le ancheteaza ,le amprenteaza ,le amendeaza si le da drumul anapoi in strada!oferitile un loc de munca si un trai decent si sa vedeti ca se vor reabilita daca nu asa vor face incontinuare!

 4. Vukovik spune

  DA O ACTIUNE De ACTIUNE ! Intradevar in Cazul prostituatei Bella , ,,sa dat Numele ,tot aici ,intr un Art , Anterior in Leg cu Tarifele si Starea de IGIENA personala a lor ,, ERA si NEcesara interventia SPIR , pe cand in cazul Ei o putea RETINE si un pustan de 14 15 Ani , cu oarece conditie fizica mai BUna ! Sa Nu ziceti ca Veneau Proxenetii ? DE Unde , ca EA Batea Varianta de la LIDL GARA pana la SSA pe jos ,, In cautare de Clienti ,, Ea fiind Mai putin ISTEATA ca Altele , desi OFERA Serviciile la DOmiciliu Lor ,desigur , DAR acolo deja e Vorba de Alta Speta , mai Complexa si Ramificata , Ca sa NU mai Amintim de Relatii de tip ,, SWINGER ,, UNDE CE sa FACA POLITIA ! ? Daca Domnu ,Doamna Vrea sa Incerce si cu Altii ! Despre ce Vorbim ?

 5. Ioana M. Destro spune

  Proxenetii trebuie sa fi fost prinsi, condamnati, facute publice numele lor si confiscate averile lor, iar prostituatele duse la un centru de reabilitare psihologica si formare profesionala pt un job decent. Banii confiscati din averile ilicite ale proxenetilor trebuie investiti in tratamentul psihologic si formarea profesionala a victimelor lor.

  1. Socrates spune

   Nu ar fi mai simplu legalizarea prostitutiei si aducerea veniturilor ilicite in domeniul legal ? Mai ales ca taxele incasate vor rotunji masiv bugetul local dedicat infrastructurii !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate