Festivalul Internațional de muzică ușoară pentru copii „Volare”, ediția a VII-a

0

La Piatra-Neamț, în perioada 25-28 august se desfășoară cea de-a VII-a ediție a Festivalului  Internațional de muzică pentru copii „Volare”, organizat de Asociația Culturală Star Piatra-Neamț.

Festivalul VOLARE este un concurs de interpretare și creație. Concursul îşi propune să încurajeze creaţia de cântece pentru copii şi să contribuie la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică uşoară, români şi străini, precizează organizatorii.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: INTERPRETARE – patru categorii de vârstă : 6-8 ani, 9-11 ani, 12 – 14 ani, 15 – 17 ani, 18 – 25 ani și CREAȚIE secțiune pentru copii,secțiunea pentru adolescenți și secțiunea tineri.

La secțiunea INTERPRETARE pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii ( locul I, II, III), mențiuni și premii speciale. Trofeul Internațional VOLARE  se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de vârstă, care prin evoluția sa a reușit să se evidențieze în mod cu totul deosebit.

La secțiunea CREAȚIE se vor premia atât concurentii care prezintă melodia cât şi compozitorul și textierul cu premiile I, II, III, mențiune

Astăzi, 25 august, ora 16.00, pe platoul de la Curtea Domnească va avea loc deschiderea oficială și prima zi de concurs , iar la Teatrul Tineretului, Ionuț Răcaru va susține un concert de Beatbox.
Vineri, 26 august, ora 16.00, la  Teatrul Tineretului se va desfășura cea de-a doua zi de concurs.
Sîmbătă, 27 august, ora 16.00, tot la Teatrul Tineretului,va avea loc Gala Festivalului Internațional Volare, evenimentul fiind încheiat de recitalurile susținute de artiștii Mihai Trăistariu, Viorela Stoian și Semeon Limanov din Rusia.

Cei interesați pot afla mai multe detalii aici. 

12953164_1003795679689139_1852421455_o-768x786

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate