Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Tineret ”Punguța cu doi bani”

0

In perioada 29.06-05.07.2011, municipiul Piatra Neamt va fi gazda celei de-a IX-a editii a Festivalului Internațional de Film pentru Copii și Tineret ”Punguța cu doi bani”. Organizatorii acestui eveniment sunt  Asociația Culturală ”Vox Artis” si Centrul National al Cinematografiei, in parteneriat cu Primaria municipiului Piatra Neamt.

Festivalul reprezintă o relansare a filmelor din anii 1975-1990, spre modul de percepere și asimilare a actului artistic nealterat, fără violență și limbaj impropriu. La eveniment vor participa personalități de seamă ale filmului românesc. La festivitatea de deschidere vor fi implicați un număr mare de actori, fanfară, car alegoric, caleașcă cu personaje din filmele festivalului, întregind atmosfera de sărbătoare a evenimentului.

Festivalul se adreseaza copiilor de vârstă preșcolară, școlară, tineri și adulți. Vor fi proiectate filme atât în incinta cinematografului ”Dacia”, cât și in cadrul spectacolelor susținute în aer liber.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate