Fenomene paranormale în Neamț – Podul de la Girov

3

Pe vremea PDL-ului unul dintre prefecți a primit o informare prin care i se aducea la cunoștință riscul iminent de prăbușire în caz de seism a podului de la Girov și faptul că acest pod nu mai reprezinta siguranță nici în condiții normale.

Din informațiile noastre acele date au fost ascunse la ordin politic, pentru a se evita investiția în reabilitarea acestui pod așa că faptul că nici un om nu a căzut prin pod sub el sau faptul că podul rezistă se poate datora doar unor ”fenomene paranormale” cum ne spunea un specialist în astfel de infrastructuri.

Noi nu ne pricepem la poduri dar poate se uită vreo autoritate la poze și scoate de sub preș problema ascuns[ în mod criminal de PDL-iștii care au condus înainte județul.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Florin spune

  Rău cu Rău Dar mai rău fara de El Acum vin și Va întreb ; M ai țineți minte cat a durat cu cel de la Preluca , care c am tot așa arăta , CUM sa te Apuci sa intervii la El DACĂ știi că poți să l Strici ,degradezi mai tare decât e in prezent . Cum spunea Ilie M ,, Nilă Paraschiv și Achim DE Unde vreați VOI mai mult daca Atâta este ,, in cazul de față se poate . Ba in plus , auzeam un mare analist militar , fost Șef de Stat Major cum că în RO sunt niste Băieți care tropăie, ne dau niste provocări ori atunci Cum să mai repetam Noi niste lupte din trecut , gen Posada , daca Nu reușim să prăvălim poduri , drumuri ce mai avem . La capitolul ăsta am rămas tributari , Ori am băgat bine la cap ceea ce au făcut urmașii in trecut .

 2. costy spune

  se putea poza si mai sugestiv! sunt puse niste placi de metal peste gaurile de 1×1!

 3. Anonim spune

  Sa speram ca parlamentarii care se uita la meciuri și pe telefoane în timpul unor dezbateri sau a unor lucruri fundamentale ale cetățeanului vor lua în considerare acest lucru important .Mașinile care circula peste acest pod este f important speram ca nu vor fi tragedii .
  Ar trebui Prefectul județului Neamț sa ia în serios acest lucru important ptr circulația publica peste acest pod.
  Dar după cum se vede ca este un dezinteres și o nepăsare din partea lor .
  Important este sa le intre lor bani în buzunare în conturi și în rest ptr oameni nimic .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate