Familia din Miron Costin, cu 5 copii și mama bolnavă de cancer, a primit sprijin

0

 O familie din Miron Costin, cu cinci copii, premianți, se află la limita disperării. Ambii părinți sunt bolnavi, iar mama face citostatice. (Vezi apelul inițial aici)

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a preluat cazul și cu sprijinul oamenilor care s-au implicat a reușit să ajute această familie.

Am ajuns și la doamna Gabriela, mama cu cinci copii care pleacă la Iasi pe 11 mai pentru o nouă cură de citostatice. Mulțumesc doamnei Alina pentru ajutorul neprețuit, mulțumesc Asociației ,,Culiță Tărâță” Piatra-Neamț pentru ajutorul nesperat. Lună de lună, timp de un an, această familie va primi alimente necesare traiului de zi cu zi. Asociația Culiță Tărâță ne-a mai ajutat și cu plata excursiilor a trei fetițe din centru social Împreună și a banchetului unui alt băiat din centru. Mulțumesc dragei mele Andra pentru dăruirea sa. Sunt tare mulțumită sufletește pentru că am reușit să le aducem o rază de soare, de speranță!”

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

 

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate