FAKE NEWS despre o posibilă demisie a directorului spitalului din Piatra-Neamț

0

Aceleași surse care au fost de fiecare dată în slujba mafiei de la spital au lansat în spațiul public o informație falsă cum că directorul spitalului, Alexandru Filimon, ar VREA să demisioneze. Nici vorbă de așa ceva. Directorul spitalului are o relație foarte bună cu consiliul județean și nu vrea sub nicio formă să demisioneze. Din contra, vrea să facă ceva curățenie prin corupția de la spital, iar asta deranjează pe unii.

Informația falsă cum că directorul ar vrea să demisioneze se bazează pe faptul că acesta ar fi spus de mai multe ori că dacă i se va cere demisia pe motive de competență va demisiona imediat. Nicidecum nu a spus vreodată că vrea să demisioneze, ci doar că nu se agață de o funcție și dacă cineva ajunge la concluzia întemeiată că el nu este bun, atunci va pleca singur.

Acest fake news nu este primul la adresa lui Alexandru Filimon și nici nu va fi ultimul. Fix la fel au pățit și alți directori dinaintea lui care au deranjat mafia din spital. Aceasta e una dintre metodele prin care corupția reacționează când este deranjată, iar căile de comunicare dinspre mafia de la spital spre spațul public sunt de acum cunoscute, iar cei care le deservesc din ce în ce mai incompetenți și ușor de anticipat.

Deci, directorul de la spital nu vrea să demisioneze, ci, din contra, are planuri să stea mult timp acolo și să încurce interesele unora.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate