Intoxicare puturoasă legată de un conflict inventat între spital și CJ Neamț

1

Mafia de la spital a fost deranjată de noul director, Alexandru Filimon. Se pare că acesta le-a stricat niște combinații unora și acum aceștia caută să îl îndepărteze de la conducerea spitalului.

Pentru a disimula originea intereselor de a fi schimbat directorul, cei interesați au pus câțiva necalificați să lanseze zvonuri în spațiu public că ar fi o relație tensionată între cei de la spital și cei de la CJ Neamț. În realitate, colaborarea directorului spitalului cu consiliul județean și cu președintele consiliului județean este foarte bună.

Desigur că planul de înlăturare a directorului spitalului va continua și depinde numai de el cât de bine va rezista la loviturile ce le va primi de la cei cărora le-a încurcat combinațiile pe bani grei de la spital.

Ce este de notat este pasul în spate făcut de mafia care are interese la spitalul din Piatra-Neamț. De regulă, cei vizați erau atacați direct. Nu era nevoie de intoxicări menite să ascundă originea atacurilor. Dacă încep să se ascundă înseamnă că le e frică și acesta este un pas spre normalitate.

Dincolo de intoxicarea puturoasă cu conflictul dintre spital și CJ Neamț, este de remarcat iresponsabilitatea acestor indivizi care sunt dispuși să destabilizeze spitalul acum, în plină pandemie.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stelian Aldea spune

    Destul de criptat articolul. Nu se poate mai cocret?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate