Expoziție de pictură Vasile Trăistariu, găzduită la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția de pictură „Peisaje pietrene – evocare picturală“ a artistului plastic Vasile Trăistariu, în Sala Cupola, între 10 și 21 februarie. Vernisajul va avea loc luni, 10 februarie, cu începere de la ora 17:00, iar prezentarea va fi făcută de Emil Nicolae.

Iubesc orașul și peisajul pietrean. Prezint 80 de lucrări, dintre care 16 sunt ulei pe pânză, iar 64 pastel, acuarelă și tuș. Lucrez de șase luni la această expoziție pe care o consider un cadou pentru pietreni. Aceasta este a șaptesprezecea mea expoziție personală, fapt ce mă bucură nespus“, a spus Vasile Trăistariu.

Plasticianul s-a născut la 10 mai 1975 în Piatra-Neamț. Este absolventul primei promoții a Liceului de Arte „Victor Brauner“. Ulterior, a absolvit Academia de Arte Frumoase „George Enescu“ Iași, promoția 2000, la clasa profesorului Dan Hatmanu.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate