Eveniment unicat in istoria orasului Piatra Neamt

2

Dupa calificarea in lotul national largit al Romaniei la informatica, au urmat barajele de la Sibiu si astazi, la ora 13.00, s-au incheiat barajele finale la Arad. Pentru prima data in istoria orasului nostru, doi elevi apartinand acestuia fac parte din LOTUL NATIONAL AL ROMANIEI. Este vorba de Tarniceru Vlad si Craciun Adrian. Primul este in clasa a VII-a la Colegiul National de Informatica si cel de-al doilea in clasa a VIII-a la Colegiul Petru Rares.

Vom reveni cu detalii.


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Curelaru Ioan spune

    Cine sunt cei doi mici la varsta mari la minte? Nu aveti o fotografie? Felicitari. sa speram ca invatamantul nemtean isi revine. D-le Ichim: Aveti dreptate! Fara comentarii. bine ca se dau terenuri nerevolutionarilor, bine ca incurajam nemunca prin venitul minim garantat, bine ca sponsorizam fotbalul … ce nevoie avem de aceste genii in devenire.

  2. Ichim Petru spune

    Uaaaauuuuuu …… BRAVO si FELICITARI ! Astea bucurii, dar ce folos ca mai marii orasului si municipiului nici nu-i baga in seama ! BRAVO elevilor si profesorilor, RUSINE celor ce ne conduc !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate