„Indienii” din Piata Centrala deranjati de Politia Comunitara

0

La aceasta ora, 10.30, Politia Comunitara desfasoara o activitate de epurare economica in Piata Centrala. Actiunea vizeaza comerciantii care fac specula fara acte si implicit „indienii” care atarna de activitatile conexe din aceasta locatie. Cum era de ateptat, actiunea care are ca „victime” si „indienii” din piata este insotita de celebrele circuri etnice cu fustele in cap, lesinuri , „aoleu m-ai lovit la operatie”, „de ce te iei de mine, ca nu am facut nimic” si restul repertoriului pe care il cunoastem cu totii.
Salutam aceasta actiune a Politiei Comunitare mai ales ca am observat ca au manifestat toleranta fata de femeile in varsta venite si ele de la tara cu doua flori sau trei legaturi de buruiene din gradina proprie. Este nevoie de astfel de actiuni de reintregire teritoriala a orasului Piatra Neamt mai ales in zonele unde „indienii” au inceput sa revendice teritorii.

{}

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate