Evaziune fiscală combătută de Poliţia Piatra-Neamţ

0

În ziua de 19 august, între orele 10.30 – 13.45, poliţistii Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au acţionat în Piaţa Haralambie, din Piatra Neamţ, pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale si a actelor de comerţ ilegal.
Astfel, poliţistii au depistat-o pe C. Isabela, de 19 ani, din Piatra Neamţ, care împreună cu mama sa C. Elena, de 39 de ani, din Piatra Neamţ, aveau depozitate, într-un fiset metalic, din incinta pieţii, 635 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova si Rusia, sau care nu aveau aplicate banderole de marcaj, precum si 14 litri cu conţinut de alcool, fără a avea banderole de marcaj. Cele 635 de pachete, respectiv 12.700 de ţigarete, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală si deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate