Infracţiuni la regimul circulaţiei

0

În ziua de 20 august, în jurul orei 15.30, poliţisti din cadrul Postului de Poliţie Brusturi l-au depistat, pe DC Brusturi, pe B. Haralambie, de 44 de ani, din comuna Brusturi, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 1,54 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineaţa de 21 august, în jurul orei 07.40, un echipaj de poliţie l-a depistat, pe str. Bistriţei, din Piatra Neamţ, pe L. Dragos, de 45 de ani, din comuna Alexandru cel Bun care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 21 august, în jurul orei 20.05, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ l-a depistat, pe DJ 157 I, în localitatea Mărgineni, judeţul Neamţ, pe N. Gheorghe, de 52 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În seara de 21 august, în jurul orei 23.10, pe str. Petru Rares, din Piatra Neamţ, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ l-a depistat pe A. Cristinel, de 43 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate