Este ilegală afișarea materialelor de propagandă online fără contract cu un partid, alianță sau independent

1

aepCu multă greutate am primit răspuns oficial de la AEP pe mai multe aspecte legate de promovările online. Una dintre întrebări a fost dacă este voie să se facă promovare politică online prin bannere sau articole fără să existe un contract în acest sens. Adică dacă este legal să promovăm și să postăm bannere pro bono, gratuit, fără solicitare din partea unei entități politice. 

Răspunsul a fost destul de clar din puctul nostru de vedere – Conform Legii 334/2006 producerea și difuzarea de materiale de propagandă electorală în alte condiții decât cele prevăzute de prezenta lege este interzisă. Realizarea de materialelor de propagandă electorală gratuit sau în regie proprie este interzisă.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. terente revine! spune

    aep neamt este doar cu numele si cu salariile incasate aiurea.de la alegerile locale am depus un memoriu si nici pana acum nu am primit raspunsul concret.in prima etapa imi descria prevederile legii.eu am spus sa treaca peste si sa-mi raspunda despre aplicarea legii.faptul ca aep.neamt nu doreste sa inregistreze evenimente privind incalcarea legii fiindca asa recomanda centru nu ma satisface iar ultimele evenimente de la centru imi intareste convingerea.poate aep dep.neamt se trezeste si se apuca de treaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate