Emilia Arcan vrea să desființeze departamentele economic și juridic de la spital… Aleluia !

24

Cu o exprimare imperativă, doamna președintă Emilia Arcan a spus în cadrul unei ședințe de la spital ” O să vă deființez! O să externalizez atât Direcția economică, cât și Direcția juridică pentru că nu sunteți capabili și o să aducem oameni care să se descurce!
Deoarece pe statul de plată al spitalului se află și personal clerical, sperăm să o fi auzit Dumnezeu și chiar așa să se întâmple. Tot ce s-a furat la acest spital și toate șmecheriile care s-au făcut nu se puteau realiza fără sprijinul necondiționat al departamentelor pe care doamna Emilia Arcan amenință că vrea să le desființeze. Niciodată nu am înțeles de ce trebuie peste 20 de economiști angajați la spital și nici ce fac cei 4-5 juriști.
Oricum, este doar o chestiune de timp până când unii din aceste departamente vor fi acuzați penal cel puțin de tăinuire sau favorizarea infractorului, dacă nu cumva chiar de complicitate, deoarece dosarele penale au fost deja deschise.
Noi nu înțelegem multe lucruri la numărul de angajați necesari la anumite activități prin spital pentru simplul fapt ca la UPU nu e destul personal și trebuie să stea lumea la rând și câte zece ore. Și pentru că nu înțelegem, publicăm lista completă de salariați și salarii, poate va dați dumneavoastră seama de ce e foarte mult personal la spital, dar nu acolo unde trebuie să stați jumătate de zi la coadă.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
24 Comentarii
 1. Elena spune

  Erau niste bani irositi degeaba,acum pot fi folositi in alte imprejurari ! Felicitari doamnei Presedinte !

 2. Iuliana Mihaes spune

  Felicitări și sper sa vad ceea ce aud…numai de bine

 3. Mădălin spune

  O decizie înțeleaptă!

 4. Victoria Paduraru spune

  Cenzurat sub suspiciunea de postac PSD

  1. Victoria Paduraru spune

   Ce v-a deranjat asa de tare?????prostác, -ă, adj., s.m. și f. (înv.) 1. (adj.; despre obiecte) de calitate inferioară, ordinar, prost….chiar așa mă caracterizati????

   ADMIN: Eu ? In nici un caz. Eu am scris POSTAC dumneavoastra ati citit PROSTAC … va recomand un control oftalmologic sau reluarea cursurilor scolii primare.

 5. Pupaza Daniela spune

  Mare dreptate aveti doamna Emilia Arcan sa desfiintati actuala Directie economica si juridica a Spitalului Judetean Neamt. Personal m-am confruntat in 2015 cu reprezentantii acestei institutii care nu mi-au restituit decat 216 lei din cei 1100 lei , cheltuielile efectuate pe timpul spitalizarii, pentru materialele sanitare pe care am fost nevoita sa le cumpar prin contributie personala, deoarece unitatea spitaliceasca nu le-a asigurat si sectia a epuizat toate caile de obtinere de la spital, mama mea riscand sa-i amputeze piciorul pana la rezolvarea situatiei, care a durat cateva zile. Cu toate ca am avut toate documentele de achizitie si medicale semnate de medicul curant, seful de sectie, documentele de achizitie, referat de necesitate avizat de compartimentul de achizitii, Directorul de ingrijiri,de Directorul Financiar Contabil nu mi-am recuperat aceste cheltuieli. Nu e normal sa iti poti obtine drepturile doar apeland la justitie. Ma uit si acum pe aceste documente justificative si imi pare rau ca nu i-am dat in judecata.

  1. Mihaela spune

   Cenzurat sub suspiciunea de postac PSD

 6. Lolita spune

  Stimata Doamna de Fier am si eu o rugaminte: daca aveti timp sa cereti explicatia diferentei mari intre salarii pentru aceleasi calificari ?

  Nu cumva avem mai multe „neamuri” de fapt cuscri, veri cumnate si surori chiar si de partide care si-au format „sindicatul de angajare” transpartinic, doar cu „spaga la intrare” ?

  Intortochiate caile Domnului, dar pina acolo, ca sa treci, te blochezi pe caile spitalului cind nu stii de fapt cine este la „primit”….

 7. robocop spune

  Cu ce profesionalism ? La UPU am stat 4 ore asteptand sa coboare un medic , dupa ce facura radiografia . 4 ore pe ceas s-a chinuit o asistenta ,pentru care nu am cuvinte sa-i multumesc pentru omenie , sa reuseasca sa determine un medic din cati or fi pe acolo la ortopedie sa coboare ! Nici nu a mai venit nici unul , am semnat ca renunt si am plecat pe brate inapoi acasa ! Mori si invii acolo de n ori . Iti dau o reteta de calmante si te invita dupa aia politicos la cabinetul particular ,dupa ora 16 !

  1. Bacosca Antoanela Iustina spune

   Ministerul Sanatatii=Ministerul Mortii

  2. As.Med.Calin spune

   Când o să pricepeti că sistemul nostru de sănătate este subfinanțat?!
   Nu este vina unui medic care acoperă garda de ortopedie în cazul Dvs, el cu siguranță mai avea cel puțin 10 pacienți pe secție plus cei de pe programul operator din ziua respectiva,plus cei din Urgență care au venit ca si Dvs si cu care probabil era în sala de operații.
   Multi acum îmi vor sări în cap însă, Nu încerc sa fiu de partea nimănui însă vă rog să vă puneți în locul oricărui medic din România ce lucrează la stat si nu în sistemul privat.
   Subfinanțarea Sis medical romanesc duce la un personal: obosit, îngândurat, chinuit care trebuie să acopere toate aceste găuri de personal și din buget.

   Poate că nu ar fi rău ca la următoarea grevă generală din Sistemul medical să vă alăturați cu toții pentru că este vorba despre o problemă cu care ne confruntăm NOI Toți!!!

   ADMNIN > Sunt solutii pentru marirea veniturilor personalului medical numai ca trebuie sa vrea managerul si sefii lui politici sa le aplice… sistemul are bani dar se fura.

   1. Lolita spune

    Poate la urmatoarea greva generala observati daca si cei de la spitalele parlamentarilor ies in strada. Apoi vin si eu sa ma alatur voua cadrelor medicale.

    Oare nu vedeti ca unii muncesc si trebuie sa taca si altii iau banii ? Oare citi parlamentari doctori sint platiti de 2 ori pentru aceeasi munca iar cineva ca tine munceste in locul lor ?

    Mai arunci cu piatra cind stii ca esti vinovat ?

 8. Petro spune

  Începe sa se faca lumina si la spital. Felicitări doamna Arcan

 9. Ioan Mihalache spune

  E util sa spui lucrurilor pe nume, sistemul de sanatate e unul bonlav, sufocat de o birocratie care a luat locul actului medical. Birocratia din spitale e dezvoltata de aceste persoane care taie frunze la ciini din administratia spitalior, pentru a-si justifica existenta. Masuri ferme sunt bine venite pentru ca in spitale sa avem un personal care sa se ocupe cu adevarat de sanatatea oamenilor, un personal mai omenos.

 10. Iulia botez spune

  Orice masura luata in scopul utilizării chibzuite a banului public este binevenită si meritorie indiferent de animozitatile ce se vor ivi.

 11. Claudia Moroiu spune

  Felicitări, dna Presedinte! Acei bani pot fi folosiți în alte scopuri.

 12. Claudia Moroiu spune

  Felicitări! Sunt bani irosiți aiurea,bani de care ar putea beneficia bolnavii .

 13. marcel spune

  TE uita cum se jelesc unii dintre ei , Asistente ,asistenti ,ca ce salarii de c t au , cu unele exceptii , sunt si de astea ,restul au salarii cam cat al unui agent de politie , dealtfel daca te uiti prin curtea SJN o mare parte au devenit motorizati si au luat din lefurile de,, mizerie,, masini ,deoarece macar cand se duc acasa sa mearga in autoturism ,ca n restul timpului se plimba destul cu 2 foi ,,bilete ,, nauci prin curtea SJN , ori isi fac drum dupa matura ! CEi care sunt de prin MOLDOVA de peste PRUT nici daca aveau 2 joburi acolo nu castigau LEUTii care ii castiga aici in P Nt

 14. Ion Stroi spune

  Prin masurile luate la spitalul judetean de D-na Emilia Arcan presedinta CJ. Neamt activitatea se va imbunatati in favoarea salariatilor, dar si a bolnavilor internati in spital.

 15. Valeriu spune

  Aceste masuri trebuiau luate cu mult timp in urma si nu numai la spital, poate asa se face lumina in administratia locala, aflata inca sub APEL-PNL-PDL.ACL. Felicitari doamna.

 16. Titi Holban spune

  Felicitari domnei presedinte a CJNeamt a trecut timpul lamentarilor,luati masurile care se impun si veti avea stima noastra

 17. Iuliana Nastase-Onu spune

  Este o masura care se impunea de mult .Cand esti in functie trebuie sa apelezi si la masuri nepopulare daca este necesar.

 18. Nastase Iuliana spune

  Daca sunt argumente cred ca trebuiesc luate deciziile care se impun Trebuie apreciat curajul doamnei presedinte de a lua masuri nepopulare dar care se fac necesare.

 19. Ioana Roxana spune

  În timp ce un angajat UPU trebuie să facă față cu profesinalism numărului mare de bolnavi, fiind plătit cu un salariu de mizerie, există PLIMBĂTORI DE HÂRTII prin cele departamente care nu-și justifică, sub nicio formă, orele de … pierdut timpul, TIMPUL nostru, al celor care plătim contribuții la asigurările de sănătate.
  Felicitări doamnei președinte al CJ Neamț, Emilia Arcan !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate