Echipa de rugby Venus Rifil Piatra-Neamț, locul I la Memorialul „Cristi Breb” de la Timișoara

0

Echipa de rugby Venus Rifil Piatra-Neamț, antrenată de profesorul Eusebiu Popa, s-a întors câștigătoare de la cea de-a XV-a ediție a Memorialului „Cristi Breb” de la Timișoara.
În cadrul competiției, fetele, care au fost invitate special, s-au înfruntat cu echipe similare de băieți de la cluburile „Antonio Junior” din București, „Războinicii Timișoreni ” din Timișoara și „Voința Cumpăna” din Constanța.
Pe lângă faptul că au fost desemnate câștigătoarele turneului, „mâtzele negre” au obținut și un premiu individual. Alexandra Barna a primit cupa pentru sportiva cu cele mai bune abilități tehnice.

Organizatorii s-au declarat impresionați de prestația fetelor coordonate de Eusebiu Popa: ”Sunt senzație aceste fete. O reală încântare să le urmărești! Felicitări tuturor!”.

Competiția desfășurată la Timișoara a fost pentru profesorul Eusebiu Popa  o adevărată sărbătoare a rugby-ului : „A fost un turneu organizat ireproșabil!”

De asemenea, Eusebiu Popa a menționat că fetele noi din lot s-au dovedit a fi o „surpriză neaşteptată”, dar plăcută.

„După doar două luni de antrenament, fetele noi ( Iulia Bonteanu, Laura Murariu, Adelina Stoian, Elena Grosu și Diana Mândrilaș ) au fost mult mai motivate decât cele din garda veche, care m-au cam dezamăgit. Alexandra Barna, chiar dacă a fost declarată cea mai tehnică jucătoare, Fabiola Bortă, Irina Sălăvăstru, Diana Aparaschivei, Rebeca Loghin nu s-au ridicat la adevăratul lor potențial”, a declarat Eusebiu Popa.

În competiția de la Timișoara au mai jucat Ana Humă și Alexandra Popa.


Partener oficial: RIFIL SA. Colaboratori: Dinamic 92, Temad , TCE 3 Brazi Cibibon și irlandezul Kevin Kelly

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate