De vorbă cu noul director al SC Salubritas SA, Cristian Sauciuc

4

Cristian Sauciuc a renunțat la funcția de ales local în cadrul Consiliului Local al municipiului Piatra-Neamț, pentru a ocupa o funcție de conducere în cadrul societății Salubritas SA.

Printre serviciile oferite de această societate al cărei acționar unic este Consiliul Local Piatra-Neamț se numără servicii de salubrizare, gestionare câini fără stăpân, administrare depozit ecologic din Piatra-Neamț, deratizare, dezinfecție și dezinsecție, închiriere și vidanjare toalete ecologice.

Activitatea de salubrizare a municipiului, dar mai ales cea de gestionare a câinilor fără stăpân reprezintă o adevărată provocare pentru noul director al Salubritas SA. Despre problemele de la adăpostul de câini comunitari am scris în repetate rânduri, iar situația este departe de a fi una ușor de gestionat. Domnul Sauciuc ne-a asigurat de întreaga susținere în ceea ce privește colaborarea pe partea de îmbunătățire a situației câinilor comunitari și urmează ca în viitorul apropiat să se stabilească un plan de măsuri în acest sens.

Mai jos, un prim interviu cu proaspătul director Cristian Sauciuc care  a preluat zilele acestea conducerea Salubritas.

Cu ce gânduri ați venit la conducerea societății Consilului Local Salubritas SA?

Am venit cu gândul de a face în această societate treabă așa cum se face și în mediul privat. Principalul scop este de a face curățenie într-un timp mai scurt și mai eficient în acest oraș. Sunt multe probleme de rezolvat și la nivelul adăpostului de câini fără stăpân, administrat de Salubritas. Deocamdată analizez situația din societate, am stat de vorbă cu angajații, încă de la ora 6 dimineața. Am cunoscut echipa și urmează ca de săptămâna viitoare să iau la pas municipiul să verific situația la fața locului. Încă acumulez informații.

Ce poziție veți avea față de adăpostul de câini din Piatra-Neamț, deoarece sunteți așezat între ciocan și nicovală? O parte dintre cetățeni sunt deranjați de câinii comunitari, o altă parte dintre cetățeni îi iubesc foarte mult și ar vrea să îi îngrijească, să doneze, să facă voluntariat.

Va trebui să mă ocup în mod prioritar de adăpost, deoarece ar trebui găsite cât mai multe asociații de profil cu ajutorul cărora să rezolvăm problemele cu responsabilitate și în mod benefic și pentru animale, și pentru oameni.

Îi dorim mult succes domnului Cristian Sauciuc în noua sa funcție și sperăm să vedem rapid îmbunătățiri în activitatea Salubritas.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
  1. terente revine! spune

    ma bucur ca dl.Sauciuc a avut sansa sa aceseze aceasta functie.daca nu este doar un joc de conjuctura inseamna ca laurentu este generos.oare un membru unpr ,acum pmp cand va avea aceasta sansa?

  2. xx spune

    Chiar crede ca va putea gestiona masivele trensporturi de ciini din alte localitati in oras si imprejurimi?

  3. Catalina Elena spune

    Adica se va ocupa si de adapost???

  4. Alexanndru spune

    Am avut ocazia sa lucrez cu Dumnealui , ii doresc tot succesul din lume . E un om foarte organizat si va avea un mare succes in acest domeniu .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate