Durerile de măsele nu sunt pentru cei săraci …

0

Dacă în trecut, în Piatra Neamț, orice persoană care acuza o durere de măsele putea beneficia de tratament gratuit în cadrul Policlinicii Stomatologice, astăzi, acest spațiu găzduiește numeroase cabinete medicale, toate private.

Persoanele în măsură ne informează cui se pot adresa pietrenii în cazul în care sunt loviți de durerea de măsele, în ce context pot beneficia de tratament gratuit și care sunt posibilitățile de a trata o durere de măsele care lovește în afara orelor de program ale medicilor dentiști particulari.

În concluzie, se pare că doar o parte a medicilor dentiști din Piatra Neamț au încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate până la ora actuală, iar noi, ca asigurați ce suntem obligați să ne achităm lunar contribuțiile la stat, ar trebui să ne resemnăm cu ideea că plafonul acordat medicilor dentiști de către Casa de Asigurări de Sănătate este minuscul și net inferior cererii de servicii stomatologice. Însă acest lucru nu ar trebui să ne surprindă, având în vedere faptul că nici sumele de care beneficiază laboratoarele de analize din acest oraș nu reușesc să acopere decât o mică parte a nevoilor noastre. După cum ne putem aminti, asigurații care ar fi trebuit să beneficieze de analize gratuite la începutul acestei luni au aflat cu stupoare faptul că acest lucru nu este posibil din cauza că bugetul alocat lunii aprilie de Casa de Asigurări de Sănătate a întarziat să apară, iar în Policlinica Spitalului te puteai programa pentru analize doar în cursul lunii iunie.

În urma declarațiilor directorului CAS Neamț, Radu Firăstrău, dumneavostră ce părere aveți… șansele de a avea privilegiul de a-ți trata problemele stomatologice fără a fi nevoit să achiți contravaloarea lor, ar putea fi comparate cu probabilitatea de a câștiga la loto?

A.L.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate