Parteneriat pentru sănătate la Consiliul Județean Neamț

1

Evenimentul caritabil și de informare „PARTENERIAT PENTRU SĂNĂTATE” desfășurat astăzi, 24 aprilie, la ora 16:30, în cadrul Consiliului Județean Neamț, a avut ca temă prevenția și terapiile complementare în cazul bolilor grave. Proiectul a fost organizat de Asociația „Vreau să ajut!” și susținut de DINAMIC 92, CERAGEM și AXA, cărora li s-au alăturat echipa Tineretului Conservator.

În cadrul seminarului de informare dna dr. Valerica Ilieș, medic specialist MF, specialist acupunctură, apifitoaromoterapie, nutriție, masaj, instructor QiGong, a descris boala ca fiind o reacție disperată a organismului care, la rândul său, caută o modalitate de a rezista la toxinele introduse pe cale fizică, mentală sau socială și a vorbit despre vindecare și autovindecare prin intermediul medicinei integrative.

Dna Loredana Fecioru, specialist în terapii complementare, nutriție și biorezonanță magnetică a susținut o prezentare pe tema intervențiilor terapeutice și abordarea holistică a problemelor de sănătate, iar dna Magda Rusu, specialist în astrologie medicală vedică a vorbit despre rolul astrologiei medicale în prevenția bolilor.

Înainte de pauza evenimentului elevii liceului de Artă Victor Brauner au susținut un moment muzical instrumental, iar după o scurtă pauză de 10 minute, invitații au putut urmărit o scurtă prezentare, sub forma unui interviu filmat a poveștii Mihaelei Tuduriu.

În finalul seminarului dna Delia Gagiu, psiholog clinician principal, a punctat câteva aspecte importante în urma vizionării interviului și a discutat despre influențele gândurilor, vorbelor și faptelor noastre asupra sănătății fizice și psihice, iar dl Dorin Bădeliță, specialist în termomasaj și chiropraxie a prezentat importanța coloanei vertebrale în menținerea sănătății.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Horea Tinu spune

    Chiar nu se seziseaza nimeni de latura penala???Daca au fost bani publici ..e grav…are acreditare de la Colegiul M..nu are de la Ms nu..vedeti cu e e Ceragem..cine a semnat contractul ????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate