După ce a falimentat un proiect cu biciclete, acum Carabelea face altul

0

Prin 2012 – 2013, actualul primar Andrei Carabelea a primit la Asociația Sens Civic, care era un satelit al PDL, câteva zeci de biciclete aduse tot de cei de la PDL în scop electoral.

Deși le primise gratuit, deși luase bani de la autoritățile locale să facă proiecte cu aceste biciclete, deși primise gratuit spații la ștrand și la clădirea telegondolei pentru oferirea acestor biciclete oamenilor, asociația lui Carabelea s-a apucat să facă bani și din închirierea bicicletelor.

După ce a mimat ceva proiecte cu ”Biciclește cu noi”, ”Piatra pe Bicicletă” și a mai plimbat ”Flacăra democrației pe biciclete” cu destinație finală sediul PDL, tânărul ONG-ist PDL-ist Andrei Carabelea a falimentat treaba cu bicicletele și nu s-a mai auzit nimic de ea.

Acum, ajuns primar, Carabelea reia joaca cu închiriatul bicicletelor, dar la nivel mare, cu investiții de milioane de euro, și zice că întreabă populația (click aici) cum să se cheme sistemul de închiriere a bicicletelor. Probabil el crede că din cauza numelor date de el proiectelor cu închiriat biciclete prin Piatra-Neamț nu a funcționat afacerea și caută un nume nou. Noi îl sfătuim să stea liniștit. Nu era din cauza numelui, ci a proastei administrări a unei afaceri sezoniere. Poate să-i pună orice nume. Dacă va face cu bicicletele primăriei cum a făcut cu bicicletele de la Sens Civic, rezultatul va fi același.

I.R.
P.S.: Mai mult pentru amuzament, să ne amintim cum se certa în 2012 ONG-istul PDL, Andrei Carabelea, cu presa pe tema închirierii bicicletelor.

https://senscivic.wordpress.com/2012/10/02/drept-la-replica-realitatea-media/

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate