Mancatorii de orez si „flacara democratiei”

4

Ultima inventie a lui Traian Basescu , intitulata „flacara democratiei” este plimbata prin toata tara de ONG-uri apolitice care nu au mancat usturoi dar au ceva in comun . Au cumparat biciclete de culori diferite dar de acelasi tip si de la acelasi fabricant , presupunem chinez .
Nu e asa ca e frumos cu astfel de coincidente apolitice si fara nicio legatura cu tonele de biciclete pe care se zvonea ca le are pregatite PDL ca sa le dea in campanie ?
Sau ne crede cineva atat de prosti incat sa credem ca o gasca de ONG-uri flamande din Romania au luat pe banii lor biciclete , tricouri si au inceput sa plimbe flacara …..

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. marius spune

  Bre crisule.da ci m-ai spariet cu imaginea aiasta di cauchemare.
  Bai,gata,i-ai inspaimantat pi tati uai sha sh-or pregatit sha neshte flegmoasi tati,da nu stii daca poate sa li stuchi-n san sau pi gios uai,ca nu vrea sa stanga nimini faclia sheia uai.
  Daca ai fi pi langa noi s-ar schimba situatia.
  Vina uai sha ni condu,sa stuchim,pi tini sa ti urmam

 2. cris99 spune

  Nu, nu „stingeti democratia”,stingeti surogatul!Suflati(se poate si cu mucozitati)pe flacara minciunii care vrea sa se substituie flacarii adevaratei democratii.
  Si dupa ce o stingeti, scuipati in san dragi concetateni!Ca sa nu-l visati la noapte, pe Satan cu flacara iadului in mainile cu care a lovit un copil nevinovat.

 3. marius spune

  Ce sa-i faci dom-le,ideea asta se pare ca i-a venit mai intai P.R.-ului basescian.
  Putea f. bine sa-i vina taberei adverse.
  Daca se-ntampla asa pai sa vezi ce se mai aprindeau antenele,realitatile.
  Ooooh,ce minunata idee: flacara destituirii.
  Hai fratilor langa ea,sa va-ncalziti,sa luati din lumina uslista,miroase a crin,e doctorie dac-o atingeti ca a purtat-o mai intai dottore ponta,hai mai multi,ingramaditi-va,va dam si acasa daca vreti,ca sa aveti la iarna sa va-ncalziti ,ca cu gaz metan mai va.
  Doar elitele politicii vor mai putea sa fie calde,ca astia au mai multi euro decat lei.
  Hai ignorantilor ca noi suntem cei mai tari,hai puneti-ne sus acolo pe noi c-o sa va dam ce meritati:apa,paie si bataie(mai angajam politisti ca v-ati inmultit bai infractorilor) hai,hai,hai…
  De la anu’o sa cumparam electricitatea cu punguta de 100 g.sa ne ajunga pe-un semestru,iar gazele o sa le producem singuri,daca o sa avem bani sa cumparam fasole.
  Hai ca va fi minunat.
  Dar daca au avut-o basescienii,atunci se schimba treaba: HUOOOO,HUOOOO,LA GIOALE.
  Stingeti DEMOCRATIA BAAAA…JOS,JOS,JOS

 4. Gabi spune

  Sa fim mai directi?Sau macar sa presupunem ca aceste ONG-uri nu prea au bani si n-au cu ce achizitiona biciclete si tricouri.Si atunci de unde au bicicletele? Sunt, ma intreb doar, cele raspandite inainte de alegerile locale pentru a fi date drept mita prin orasele si satele din Romania?
  Ma intreb doar.Si ma mai intreb cum de baietii astia, gen Carabelea, nu realizeaza ca sunt trasi intr-o cursa de Traian Basescu si PDL? Ori realizeaza , dar o fac interesati? Ma intreb doar.
  Oare nu pricep ca aceasta asa-numita „flacara a democratiei” este de fapt flacara iadului, un simbol al profanatii democratiei cucerita in Romania din 1989 pana pana in 2004, cand aceasta tara a revenit la o alta dictatura, aceea a lui Basescu?
  Ma intreb doar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate