După „Catedrala Prostirii Neamului”, Google Maps lovește și la Piatra-Neamț

1

Zilele trecute scriam despre faptul că Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis amendarea companiei Google România cu 10.000 de lei, după ce, în mai, eticheta de pe Google Maps pentru locul în care se află Catedrala Mântuirii Neamului a fost schimbat în… „Catedrala Prostirii Neamului Românesc”. Incidentul s-a rezolvat în scurt timp, dar nu fără repercusiuni și revoltă din partea credincioșilor profund jigniți de această situație. (click aici pentru articol)

Dacă vina a fost plasată în cârca Google, iată că niște „glumeți” de la Piatra-Neamț au decis să schimbe „puțin” pe hartă denumirea Colegiului Tehnic „Gh. Cartianu” în „Colegiul de Șmecherie Gh. Cartianu”. Poate de această dată se identifică adevărații responsabili și nu va mai plăti compania Google pentru teribilismul românilor cu ceva cunoștințe IT și prea mult timp liber.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gradinaru Neculai spune

    Să fie dați în judecată și amendați sever pentru aceste măgării ! Bine ar fi ca CNA să investigheze cine le-a sugerat acest titlu și motivul !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate