Două incendieri intenționate în aceeași noapte. Un suspect a fost reținut

0

În data de 26.07.2020, prin apel la 112, în jurul orei 02:25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Negrești.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Negrești. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case de locuit. Nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.”, transmite ISU Neamț.

FOTO: ISU NEAMȚ

De asemenea, în data de 26.07.2020, prin apel la 112, în jurul orei 05:35, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în comuna Negrești.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă și voluntari din cadrul SVSU Negrești. Incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la locuință. Nu au fost victime. Au ars: acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 10 mp și bunuri materiale aflate în interior și aproximativ 20 mp din acoperișul locuinței. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.”, a transmis ISU Neamț.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26 iulie a.c., în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, din Roman, pe fondul consumului de alcool și a unei sume de bani pe care unchiul său, de 52 de ani, din localitatea Negrești i-o datora, i-ar fi incendiat o anexă a locuinței.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Citește și Băut și nervos pentru că-i datora bani, i-a dat foc casei (NEAMȚ)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate