Băut și nervos pentru că-i datora bani, i-a dat foc casei (NEAMȚ)

0
Foto caracter ilustrativ

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Roman, bănuit că ar fi incendiat anexa unui imobil ce aparține unchiului său. 

La data de 26 iulie a.c.,  în baza activităților de documentare și investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Neamț a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26 iulie a.c., în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, din Roman, pe fondul consumului de alcool și a unei sume de bani pe care unchiul său, de 52 de ani, din localitatea Negrești i-o datora, i-ar fi incendiat o anexă a locuinței.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate