Donație de 6000 de euro pentru o fetiță din Neamț care are nevoie de tratament pentru cancer la Istanbul

0

Andreea Prundu din Neamț este un pui de om de numai 5 anișori, diagnosticată din luna ianuarie a acestui an cu neuroblastom stadiul IV, metastaze pulmonare, metastaze abdominale, metastaze medulare și osoase, pleurezie metastatică, dependentă de chimioterapie.  În România șansele de vindecare sunt minime, doar chimioterapia o ajută să nu se stingă și credința mamei.

Andreea a primit o șansă de la Spitalul Memorial din Istanbul unde este așteptată cât mai urgent. Timpul nu îi mai este prieten acestui îngeraș, drept urmare rapid trebuie să efectueze: Consult medical la Departamentul de Hematologie/Oncologie Pediatrica; Analize de sânge (Hemoleucograma, Feritina, ALT, AST, Ggt, Uree, Creatinina, NSE, VMA din urina); Biopsie şi aspirație din măduvaă. (Procedura necesită între 1 şi 2 nopti de internare la camera normală fără alte complicații); Scintigrafie tumorală cu MIBG pe întreg corpul şi pe regiuni.
Pentru efectuarea tuturor acestor investigatii şi pentru a veni la controalele medicale se recomandă între 5 şi 7 zile de şedere pe teritoriul Turciei. 6000 euro este suma necesară Andreei (testări, transport avion, cazare hotel pe teritoriul statului turc). 

Cazul a fost preluat de Asociația Născută Înger și, prin apelul făcut, Carmen Suciu a anunțat „Avem 6000 de euro pentru Andreea. Mulțumesc Asociației ,,Culiță Tărâță”, domnului inginer Mihai Tărâță și colectivului pentru donația făcută! Multumim bunului Dumnezeu, mulțumim tuturor celor cărora le pasă, mulțumesc îngerilor.”

Puteți sprijini în continuare familia, dacă doriți, făcând donații în contul mamei Moisa Alina: Lei – RO81BRDE240SV14472682400, deschis BRD Piatra Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate