Doar la Neamt , la Doljesti , se poate ca la functia de primar sa candideze doi oameni cu acelasi nume … ca sa nu mai spunem de restul ….

5

Doar la Neamt se poate ca la functia de primar sa candideze doi oameni cu acelasi nume. Va dati seama cata bulversare pe saracii sateni ?

O alta coincidenta care va suna foarte ciudat  pentru pietreni este numele doamnei care se ocupa de una dintre sectiile de votare .

Si ca sa fie treaba gospodareasca au gresit oamenii si bulinele care se aplica pe actul celor care au votat .

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. marius spune

  Exista o frumoasa comuna,aici langa noi,la cativa km. unde sunt atat de multi cu acelasi nume de familie si prenume asemanator,incat deosebirea intre ei se face dupa porecla.
  Am avut un coleg de servici,pe care-l chema Corfu,da’toata lumea-l striga in G….,dupa porecla. Altfel puteai sa cauti o zi-ntreaga si nu-l stia nimeni.
  Cat despre baietii astia din Doljesti care lupta si lupta pana la capat,ce pot sa zic,ala cu Dacia-n curte ,daca iese,sigur peste 4 ani ne va face semne cu mana din Mercedes.
  Apoi,omu’cand voteaza,nu se uita la nume,se uita la sigla,si….poc stampila. Ce-l doare pe nea icsulescu,ca favoritul lui e uns cu toate alifiile,partidul,sigla conteaza ca astia,i-au promis lui,marea cu sarea.
  Las ca se descurca el,premarele,daca vin ai nostri la putere,o sa primim peste si zahar zilnic ! Ca doar o promis.
  Daca nu,iesim in strada si-l acuzam ca s-o-nteles cu ailalti sa ne fure,sa faca el avere. Si,HUO,JOS banditul. Daca-l dau jos,il pun pe celalalt,care dupa 6 luni nu mai e bun,ca, vezi Doamne,e tot o apa si-un pamant.
  Da’ce-i frumos,e ca cei care nu-s de acord cu alesul,striga :”pulimea”-i de vina,calicii naibii,ei l-or ales. L-o votat si el,ca era om orientat,da’nu si-o inchipuit,cam ce cutra poa’sa hie.
  Si uite-asa ne spurcam pana cu 6 luni inainte de noi alegeri,cand apar tot felul de informatii despre actualii,ca ti se pune pata iarasi si vrei SCHIMBARE.

  1. marius spune

   Erata : cei care nu-s de acord cu alesul,se va citi : cel care nu-i de acord cu alesul

 2. ion spune

  Totusi cine a castigat?De la ce partid?

  1. marius spune

   Ai nostri,au castigat,frate,cine altii,AI NOSTRI.

 3. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

  Deh!Ce sa-i faci? Pe astia-i avem cu astia defilam.Hai cu 2016!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate