Viata politica nemteana pentru neinteresati

1

Pentru toti cei care nu cunosc consilierii locali si judeteni , politicieninu ca ar merita prea multi cunoscuti, dar pentru cei care nu au foarte multe tangenta cu politica si nu inteleg cine cu cine e si ce ne asteapta in viitor, vom rezuma si adapta  informatia .
De cand tot au fost alegeri prin zona Neamtului , tot felul de indivizi au trecut pe la usile noastre sau ne-au zambit de peste garduri povestindu-ne cat de bine va fi cu ei .
Iata acum dupa ce USL a castigat si alegerile nationale cu un scor zdrobitor,  nu numai ca nu fac nimic dar nici macar nu sunt in stare sa fure de unii singuri, avand nevoie de oameni calificati in ale smecheriilor motiv pentru care au apelat la o asociere tacita cu unii din fosta putere .
Ani de zile presa a urlat ca se fura si in campanii noii guvernanti locali si nationali ne-au povestit cum ciuma portocalie a calcat totul in picioare si a jefuit judetul Neamt .
Iata ca a trecut ceva vreme si niciunul dintre presupusii hoti nu a fost sanctionat nici cu un leu , ca sa nu mai vorbim de sanctiuni penale .
Oare noii conducatori politici locali s-au dat cu hotii sau sunt prea slabi sa se lupte cu ei ?

Maria G.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Recunosc,ca sunt unul din cei care nu prea-s la curent cu numele consilierilor si nici a partidelor din care isi trag seva.
    Nu m-o interesat,avand in vedere ca, pana la urma,astia apar functie de algoritm si de importanta lor in cadrul partidelor.
    O fi fiind,poate vr-un site de unde sa ma pot informa,da’recunosc ca,nu l-am cautat. Sau l-am si nu -l gasesc. Un C.V.,o declaratie de interese sau de avere,nema.oha. Sau o imagine si-un nume alaturat,ca sa stiu daca-l vad pe strada,sa ma trag mai deoparte,sa-mi scot cusma si sa-i fac plecaciunea cuvenita. Nimic din toate astea,asa ca merg ca marinaru'(NU,NU,pardon de vorba proasta),ca pilotul de MIG 21,pe mana busolei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate