„Culita te-astept diseara la portita CJN-ului ” – scrisoare de dragoste de la prietenii din USL

8

culita1culita2

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. asterix&obelix spune

  MaiCulita, maiCulita te-au lovit miseleste coledzi de politichie si acum te acuza boborul ca nu ai diplomatie,basca ai si apucaturi dictatoriale,oamenii tai ar fi circari , permutarile se fac acum dupa moda freestyle, tu esti defazat total …..ce-ai sa te faci maiculita, maiculita ??? Pune mana pe carte ca niciodata nu-i prea tarziu ,cum care carte ? „Politica arta concilierii intereselor” si citeste cu mare atentie capitolul „ver- sa- ti- li -ta-te”. Nu stii de cuvantul acesta? Maiculita , popular curva! dar vezi ca si aici sunt stratificari si am pretentia de la tine, sa fii de cel mai inalt nivel, asa cum e toata politichia locala si nationala . Nu poti acum ? lasa dupa ce vii de la spovedanie, de la Bucuresti. Daca nu poti sa mai pui mana pe carte atunci „suflici manecele pana pe la coate”( expresia iti apartine) si aseazate cu burta pe carte .

  1. marius spune

   Bravos,d-le m-a uns pe inima,cred ca aveti dreptate. Din pacate nu am decat un singur vot de like,pe care l-am si dat.
   Sunteti si obiectiv si realist.
   Banuiesc,ca d-l Tarata stie ce face si e destul de ver-sa-til (ca sa va imit scrisul). Oricum in politica daca n-o ai ver….a,te-ai dus pe copca
   O gluma spune :

   La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarat sa dea printr-o „Lege Divina” fiecarei natii cate doua virtuti.
   Astfel, El i-a facut :
   – pe elvetieni – ordonati si respectuosi fata de legi;
   – pe nemti – disciplinati si rationali;
   – pe englezi – perseverenti si studiosi;
   – pe japonezi – muncitori si rabdatori;
   – pe unguri – hotarati si buni meseriasi;
   – pe francezi – culti si rafinati;
   – pe spanioli – veseli si ospitalieri… samd.

   Cand a ajuns la romani, I-a spus ingerului consilier care isi nota:
   – romanii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni…
   Dupa ce a publicat-o in „Monitorul Celest”, ingerul a remarcat:
   – Doamne, ai dat tuturor popoarelor cate doua virtuti, iar romanilor, trei. Oare, in acest fel, nu cumva ei ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti ?
   – Aoleu, asa e ! Ai dreptate! Atunci, sa revenim cu o „Ordonanta de
   urgenta”: „Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, odata acordate, nu se mai pot lua inapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea si folosi mai mult de doua virtuti in acelasi timp!”

   Si astfel, se explica de ce romanii…
   – care sunt inteligenti si cinstiti, in niciun caz nu fac politica;
   – cei care sunt cinstiti si fac politica, in mod sigur nu sunt inteligenti;
   – cei care fac politica si sunt inteligenti categoric nu sunt cinstiti.

   Sper sa zambiti un pic.

 2. cititor spune

  Pe timpul lui Badea nu existau „permutarile” din timpurile noastre.Nu am date, dar cred, ca se faceau mai putine „golanii”.Stia sa mentina echilibru intre dulai ,fara nici un avaantj pentru el sau PRM.O data cu anumite schimbari, care se vor face, sunt sigur ca vom reveni-PRM BINEINTELES-ca incredere.

  1. marius spune

   Din pacate,cu un presedinte din ce in ce mai labil,cu manifestari de furie si frustrare,cu unul care azi isi acuza oponentii,ca peste o saptamana sa-i laude,doar ca s-apara la posturile de tv,PRM-ul (cu care cochetam odata),nu are prea multe sanse. Pacat.

 3. terente spune

  revin si intreb pe desteptii semnatari ai invitatiei;domnilor dupa alegeri cand ati fost de acord cu vicepresedintii farcas si farcaseanu acel acord nu era valabil?bine inteles ca da dar fiind fara coloana vertebrala acceptati toate mizeriile numai bani sa iasa.nu il apar pe tarata care a fost adus cu picioarele pe pamant fata de modul lui dictatorial si lipsit de diplomatie.INCA O DATA A DOVEDIT CA NU CUNOASTE ARTA DIALOGULUI ATAT CU ADVERSARII CAT SI CU COLABORATORII.SPIRIDONESCU SE PRICEPE UN PIC LA TEATRU CU DRAGA OLTEANU DAR CA MENEGER E ZERO.fara furaciune si azi era pe la oniceni cu bedreaga.pacat ca in dorinta lor de a lua vicepresedentia cj.usl s-a aliat cu dusmanu pdl si penalul ppddfm.pentru acest gest sa va fie rusine si capul jos.acest targovet de humulesti e umflat cu pompa in sondajeH A B A R NU A R E DE P O L I T I C A.amin.

  1. marius spune

   Aaaaa leluia,aaaa leluia,aleluia,alehehe luuuu ia !

 4. marius spune

  Tara,tara,vrem ostasi !
  Ho,ba,nu navaliti,ca ne treba,strategie.
  Pai ce,politica-i gioaca di copchii ?
  Si,mai plecati di la poarta omului,ca-i ocupat.
  Daaaa ?,da’sa puna pi clanta du not disturb,ca noi suntem intelegatori.

 5. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

  ” Escrocii intre ei”.Un titlu de film.Sa dea Domnul sa fim si noi intr-o zi „Baieti rai”.”Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate