Disperarea unui nemțean: Cu puhoiul în curte și cu pădurea care mai are puțin și cade peste casă

1

Un cetățean din comuna Alexandru cel Bun nu mai știe pe la ce porți de instituții să bată pentru a-și rezolva o problemă importantă. Apa a început să sape pe lângă gospodărie și când e o rupere de nori torentul ajunge la o înălțime de aproximativ 2 m. De asemenea, în spatele casei e o pădure care se mișcă încet și sigur la vale, cu brazi înalți care pot omorî oricând pe cineva.

Gospodarul ne-a declarat că a anunțat primăria. De la primărie a fost trimis Ape, unde i s-a spus că nu e o problemă atât de urgentă, chiar dacă sunt tranșee săpate până aproape de casă. Nici nu avea cum să fie o problemă pe hârtie, deoarece cetățeanul spune că nu a venit nimeni să vadă cu ochii lui ce e la el în gospodărie. De asemenea, instituțiile spun că nici pădurea nu e tocmai un pericol, așa că singura soluție pentru om e să plece de acasă când e furtună. Între timp, se pare că cei mai bine văzuți din sat beneficiază de asfalt până la poartă și condiții care nu le pun viața și bunurile în pericol.

Mai jos puteți vedea situația de la fața locului și poate cei care au atribuții să îi rezolve problema omului vor fi mai îngăduitori pe viitor:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marius Z spune

    Pai cand ai ditamai podul ilegal construit in amonte (se vede si in filmare in partea stanga dar nu e problema, ca sunt vreo 30 la fel de ilegale in toata comuna) ce te astepti sa ai in aval? Culeele aluia, construite prosteste in albie gatuie viitura si aduna aluviuni pe care apoi ti le proiecteaza in maluri dupa ce se aduna destule si ti le impinge apa cu putere pe sub pod.

    De grajdul lui construit in zona de protectie a paraului (indiferent ca e pe proprietatea lui, 5m de la limita albiei) cel mai probabil fara nici un act de reglementare dpdv al gospodaririi apei sau protectiei mediului, nici nu mai zic. Lasa nene, fa multe cruci sa nu te pomenesti cu podul aluia in curte la o viitura mai mare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate