Directorul spitalului, domnul Lazăr, a fost demis

4

Directorul spitalului, domnul Lazăr a fost demis la nivelul CJN, actele urmând să ajungă și la spital. Desigur că demiterea s-a produs în același mod în care a fost ”înscăunarea”, adică prin decizia luată de niște oameni politici, mai precis de președintele Consiliului Județean Neamț. Demiterea a fost la fel de subțire argumentată la fel cum a fost și simulacrul de concurs prin care Lazăr a ajuns manager, deci nu vedem nici un motiv pentru care i-am plânge de milă managerului pe care și noi și organele de cercetare penală îl suspectăm de fapte cu caracter penal.
Noul director care va fi pus interimar se pare că este domnul Juncu, restul echipei de conducere rămânând deocamdată pe poziții până ce următorul manager pus prin concurs își va lua funcția în primire.
Consiliul Județean Neamț dorește să organizeze foarte repede noul concurs pe care noi îl vom urmări cu mare interes, iar în cazul în care se va face iar un simulacru de concurs ca să numească vreun vasal al PSD-ului, nu vom evita să tratăm subiectul cu aceeași virulență ca atunci când actualul director a fost împins pe funcție de UNPR. Mai mult de atât, acum vom avea ocazia cu toții să vedem dacă liderii PSD sunt atât de infatuați încât să nu miroase oportunitatea preelectorală de a organiza un concurs pe  bune la spital și de a lăsa sa ajungă manager un om cu adevărat capabil și greu de prins de nas și ,slavă Domnului, spitalul e plin de medici foarte capabili ca manageri, de care nu am auzit niciodată spunându-se ceva de rău.

Iosub Robert

lazar-demis

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. ACHITEI ANA MARIA spune

  OAMENI BUNI CE A FACUT ACEST DOCTOR AFLUIERAT IN BISERICA ? NU CUNOSC AMANUNTE DACA A FURAT CEVA SAU A ASCUNS CEVA,EU STIU DOAR CA A FACUT CEVA DE BINE IN CADRUL SPITALULUI DIN CATE FONDURI A AVUT,SI CEI CARE AU FOST INAINTEA LUI NU STIU DACA AU FACUT CEVA? ,DAR CLASA PLOITICA ESTE O MOCIRLA PLINA DE RAHAT IN CARE SE SCALDA TOTI CRETINII ZILEI DE AZI SI CEA DE MAINE . MI SE FACE SILA SA NU PRIND PICIOR DE DRAC LA USA MEA CA VINE SA-MI CEARA VOTUL ,CA O SA-I TRIMIT DIRECT LA ORIGINI ,NU MA REPREZINTA NIMENI SI CA SA LE CRESC LOR COTA DE IMAGINE N-O SA VOTEZ, POATE IN CEL MAI RAU CAZ VOI ANULA VOTUL. NU CUNOSC PE CEI CARE VOR SA CANDIDEZE PESTE PUTIN TIMP ,O SA STAU CU SUFLETUL LA GURA CA VOI AFLA CINE STIE CE AU FURAT SAU CE DOSARE PENALE AU ,OAMENI BUNI IN CINE SA MAI AVEM INCREDERE ?DACA O SA-I IA LA PURICAT PE TOTI CEI CARE CONDUC ORASUL SAU JUDETUL ,EU CRED CA TOTI SUNT COMPROMISI .LI SE VA SCORMONI IN TRECUTUL LOR GLORIOS SI VOM AFLA DESPRE FIECARE CATE CEVA . DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA NE IERTE PE TOTI .

 2. Mama omida spune

  De mâncat ciuperci e gratis , următorii nu vor ajunge nici la genunchii lui .

 3. mariana spune

  Speram ca spaga din spital, sa scada sau sa creasca odata cu numirea noului manager.

  1. Florian spune

   Sa ramana aceeasi !! este bine…. pentru toata „lumea buna” ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate