Din cauza unei avarii majore, e posibil să se oprească apa în tot orașul

7

Astăzi, Apa Serv a avut o intervenție la conducta principală ce alimentează orașul din captarea subterană de la Vaduri . Deoarece defecțiunea s-a dovedit a fi majoră, intervenția se prelungește și e posibil ca în următoarele ore să se termine apa din rezervoarele de apă din jurul orașului și să rămâneți fără apă un interval de la 2 la 12 ore. Situația se datorează faptului că a doua sursă de apă a orașului, Lacul Batca, este contaminată și nu se poate livra apă de aici pe perioada reparării conductei principale.

apa-avarii

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. legio spune

  Acesti belferi de la Apaserv,au aflat ca se discuta diminuarea personalului si a salariilor ptr neperformanta ,au inceput sa sicaneze populatia si consiliul local cu tot felul de oprir si interventii dar de fapt nu prea intervin cu nimic. Acestia vor sa ne arate de ce sant ei in staree ,ar trebuie dati afara dela cel cu barba sura pana la cel cu tata in gura si angajati altii, capabili sa puna la punct din pct de vedere tehnic si financiar aceasta institutie. Nu stim nici in ziua de azi ,de ce acest Apa serv care era din toate timpurile in subordinea primariei PN ,a ajuns sub conducerea CJ.

 2. xx spune

  Sint deja 11 ore de intrerupere.Daca tot e vorba de Apaserv,sa gindeste cineva sa faca un control poate gaseste asemanare cu Pitestiul(nici o institutie publica nu este contorizata)

 3. ANA LAVINIA ROIBU spune

  pai daca s/ar schimba niste tevisoare…sa le puna mai noi…..ca de platit platim de ne uscam……de sete

 4. alin spune

  dar cine s-o vada ?

 5. alin spune

  dar cine draq s-o vada…

 6. Mishu Petra spune

  Culmea este că pe o ţeavă – cu un diamentru substanţial, cca 30 cm – la podul de la spital, curge apă cu un debit impresionant şi se vede de la o poştă şi mai bine că e apă potabilă. Pe nimeni de la Apa Serv n-am văzut acolo de aprox. 5 ore. Evident, apa risipită o vom plăti tot noi, contribuabilii!

  1. tyty spune

   Bravo Misu. Ce vigilent esti. Dar te-ai gandit ca pt. a lucra la conducta, apa trebuie golita din ea? Of tehnica asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate