Apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Piatra-Neamț

4

Compania Judeţeană APASERV SA anunţă beneficiarii săi că se va furniza apa potabila cu presiune redusa in municipiul Piatra Neamt, in unele zone valoarea acesteia fiind zero (intrerupere furnizare apa), în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, în ziua de MIERCURI, 09-03-2016, începand cu ora 15:00 pana JOI, 10.03.2016, ora 04:00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Yo spune

  Este deja inadmisibil ce ni se intampla cu apa de la robinet. De ex.pe Galinescu au anuntat oprirea apei doar in data de 7.03 si nu am avut nici ieri si nici azi 09.03 apa intre orele 9.00-16.00…domnilor de la Apa Serv, bem noi ce bem, ne spalam noi cu apa minerala, in xc-uri turnam noi ceva… da centralele cine ni le repara daca se defecteaza, ca vb. aia, inca mai e nevoie de caldura in apart.!!!???

  1. xx spune

   Daca ai avea reparat sistemul de incalzire poate functiona si peste un an fara completare de apa in sistem,acolo apa se recircula

   1. legio spune

    Si daca trebuie sa faci aerisirea periodica a instalatiei si chiar in acea zi?

 2. legio spune

  De ceva timp ,compania Apaserv tot opreste apa in anumite zone ptr interventii si reparatii dar nu am vazut nicaieri ca au reparat o vana,un ventil sau sa fi schimbat vreun ventil ,vana, vechi de 40-50 de ani . Ei anunta aceste opriri ptr a da senzatia ,ca muncesc sui nu-si vad capul de atatea interventii ,chiar nimeni nu-i controleaza?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate