Dezmințire DNA la DRUPO

2

Ieri după-amiază am fost informați din trei surse diferite că procurorii AtentieDNA au descins la Drupo, societatea C.J.N. de unde au plecat cu documente și calculatoare. Deși informația părea credibilă, sursele neavând legături între ele, am fost reticenți la a publica știrea ca breaking news deoarece nu am găsit pe nimeni care să fi văzut cu proprii ochi descinderea. Drept urmare, am scris articolul cu ce date aveam pe surse și l-am lăsat nepublicat așteptând să se facă dimineață pentru a valida informațiile dintr-o sursă oficială.
În jurul orei 22.00 subiectul descinderii DNA la Drupo a apărut ca articol principal la ziarul Monitorul. De aici a început greșeala noastră. Pentru o fracțiune de secundă, în setea noastră de breaking news, am cotat Ziarul Monitorul ca fiind o sursă de încredere și am publicat articolul și … vorba președintelui… ”ghinion”.
Astăzi am cercetat mergând pe fir de la sursele noastre ca să vedem cine a lansat această mare intoxicare și punctele finale au fost Monitorul de Neamț și Est Tv. Desigur că nu este o scuză pentru noi faptul că am făcut greșeala să ne luăm după cei pe care i-am prins cu minciuna de atâtea ori, așa că, asumându-ne integral vina, dezmințim informațiile conform cărora procurorii DNA au fost la Drupo.
Cu speranța că totuși DNA va ajunge și la Drupo, ne cerem scuze pentru eroarea comisă.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dark Dog spune

    Am citit cu interes ca DNA a pasit pragul Drupo si mai ales ca ia la puricat perioada 2011-2012 si gandul m-a purtat la acea persoana cu totul speciala din CJ.Neamt care a fost misterios detasat din functia de director CJ in functia de director Drupo si apoi retur.
    Detasarea a fost la ordinul lui Pinalti iar misiunea stimabilului( etern director) a fost probabil in scop caritabil.
    Acum sunt dezamagit ca totul a fost o petarda . Mai putin dezamagit este cu siguranta Doru Conache dar poate intr-o zi DNA il va invita si pe el la DRUPO ….la o cafea.

  2. FLORIN spune

    Stai linistit Robert ca nu are cine sa faca anchete in Piatra …ma miram eu sa fi ajuns DNA-ul de la Bucuresti la Drupo…..(altii care sa ajunga?cei de la Bacau?-care sunt mina in mina cu cei din Piatra…)….in schimb au ajuns toate lichelele care au devalizat acest oras la Pinalti sa-i aduca osanale….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate