DNA a băut cafeaua la Drupo

6

În sfârșit procurorii Direcției Naționale Anticorupție au mers la Drupo SA, societatea Consiliului Județean Neamț.
Cum stă frumos DNA-ului, anchetatorii au înșfăcat câțiva saci cu documente din perioada 2000 – 2012, spun sursele.
Tot pe surse aflăm că este vorba de achiziția stației de asfalt de la Girov unde Drupo a investit 2,2 milioane de lei și că principalul luat la ochi este senatorul PSD Leonard Cadăr, dar și foștii directori Doru Conache şi Claudiu Maftei care, dacă ne aducem bine aminte, luaseră ILEGAL prime în valoare de sute de milioane de lei vechi pentru „îndeplinirea criteriilor de performanţă realizate“.
Nu știm ce vor spune procurorii, dar cu siguranță treaba cu stația de asfalt de la Girov e o golăneală. Sperăm ca din rechizitoriu să aflăm și unde s-a dus celebrul concasor și multe alte picanterii din firma de unde s-a furat ani de zile cu un tupeu fantastic.

(Update 16:15) Articolul conține informații eronate. Vom reveni cu detalii.

(Update 18:00) http://www.ziarpiatraneamt.ro/dezmintire-dna-la-drupo

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Daca DNA-ul nu face curatenie la Parchetul si Politia din Piatra care a supervizat toate hotiile din oras inclusiv de la Drupo… atunci nu se va rezolva NIMIC.

  Trebuie sa ajungi la CAUZA si nu la EFECT.

  CAUZA este Parchetul care nu a facut NIMIC

  EFECTUL este ca borfasi ca Pinalti,Cadar,Stoica,Rogin,Bruma,Tocu,Roca,Paleu ,si foarte multi altii au devalizat acest oras pentru ca NU I-A OPRIT NIMENI.

 2. Dan spune

  De asta o fi asa de bolnav preacinstitul Cadar? Ca nu demult se tot lauda prin targ cu nu stiu ce protectie de pe la SRI.

  1. feraru marcel spune

   Sa ai protectie de la „securitate” inseamna, in zilele noastre sa contribui activ la desavarsirea dosarului propriu ! n-asa ? ?

 3. Razvan spune

  De platit o sa plateasca cei mici, care au semnat, fortati de sefi intro perioada cand DNA-ul dormea. Adevaratii directori, sefi de la DRUPO vor fi iertati deoarece nu se va gasi semnaturile lor nicaieri si vor zice ca nu aveau cunostinta.

 4. Razvan spune

  A se vedea fosta statie de asflat din Targu Neamt ce apartinea tot de DRUPO; se vede de pe podul de peste Ozana, langa Obor. Dupa ce au vandut tot, acum acolo e o pensiune :))

 5. Vali spune

  Nici o arestare inca ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate