Dezastru ecologic si biologic pe valea Bistritei

1

Firma SC EXCITAFROD SRL cu sediul in orasul Bicaz a achizitionat medicamente de uz veterinar expirate in vederea distrugerii. Desi contractul cu firma furnizoare specifica clar modul de distrugere prin incinerare, firma mai sus mentionata a deversat substantele chimice expirate in raul Bistrita, poluand grav ecosistemul de pe valea raului, pe o raza de 40 de km in aval. Dezastrul este de neimaginat. Din cauza substantelor cu efect afrodiziac deversate in raul Bistrita, animalele salbatice care s-au adapat din apa raului au intrat in calduri si s-au produs imperecheri necontroloate intre specii diferite, rezultand mutatii genetice fara precedent care altereaza grav fauna nemteana.
Inspectorii de mediu sunt intr-o situatie deosebita, fiind aproape imposibil de eutanasiat toate exemplarele care au suferit mutatii genetice si se afla acum in libertate in padurile din aval de Bicaz.
Va prezentam cateva poze ale unor animale nascute in libertate si afectate grav de aceasta poluare biologica fara precedent.

R.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    foarte tare asta :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate