Despre incompatibilitatea doamnei Emilia Arcan

5

Am vazut recent un subiect cu nu stiu ce incompatibilitate a doamnei Emilia Arcan .
Ca sa fim foarte scurti, ca sunt sarbatorile, am mers si am intrebat direct pe doamna Arcan ce e cu marea firma la care ar fi ea in acte, doamna ne-a prezentat actele cu care a legat firma de gard in 2009 si de aici incolo nu vad ce ar mai fi de spus, doar sa amintim faptul ca vicepresedintii si presedintele CJN nu au voie sa aiba afaceri, adica cei care credeati ca Tovarasul Culita Tarata este patron sau sef al TCE 3 Brazi sunteti niste naivi,omul e foarte cinstit … nu are si nu conduce nici o firma … e curat ca lacrima si cinstit ca un pustnic iar noi, cei care credem altceva suntem niste prosti… incompatibila este doamna Arcan careia i se pune in carca o firma din care ea a iesit acum multi ani si chiar daca nu ar fi iesit, firma respectiva oricum nu are activitate nici macar de 1 leu din 2009 incoace. Hai pa !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. lex spune

  REPORTERUL LUI PESTE, DPDV JURIDIC, O SENTINTA NU INSEAMNA RADIERE LA RECOM, MAI STUDIAZA!

  MADAM ARCAN ESTE INCOMPATIBILA!

 2. legio spune

  Ura,ura Mihaita, ca iti vor da si tie astia din USL gaura de la colac. CA colaci iti vor da din alta parte.

 3. Ilie spune

  Eu as putea spune ca numai in pomul cu roade se arunca cu piatra. Daca doamna Arcan ar fi o taica nimeni n-ar baga-o nimeni in seama.

 4. Mihaita spune

  Atacuri sustinute ale lui Guru din presa nemteana. Duce o campanie murdara impotriva directorului AJOFM si a cum s-a gasit sa se lege si de doamna Arcan, care este apreciata de toata lumea.

 5. Mihaita spune

  Asta este lansata de clona Ceahlaul, care atunci cand nu are sujbiecte le inventeaza si le arunca pe piata ca poate pun fraierii botul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate