Jderii, din nou acasa

0

Joi, 19 decembrie, prefectul George Lazăr a participat la ceremonia militară şi religioasă organizată cu ocazia repatrierii din Teatrul de Operaţii Afghanistan a Companiei KAF GDA.
Timp de şase luni, “Jderii” din Batalionul 634 Infanterie „Petrodava” au desfăşurat în teatrul de operaţii din Afghanistan, în cadrul ISAF, o gamă largă de misiuni, cea mai importantă dintre ele fiind de asigurare a securităţii Bazei Militare Aeriene Kandahar.
„Aţi reprezentat cu cinste şi onoare România, iar în suflet aţi păstrat amintirea meleagurilor nemţene, lucru care ne uneşte şi mă face să fiu cu atât mai mândru de dumneavoastră. Vă admir pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru că ne faceţi să ne simţim mândri că suntem români, pentru sentimentul datoriei ce vă însufleţeşte în desfăşurarea activităţii, ce presupune riscarea vieţii în fiecare moment.
Vă doresc sănătate, putere, misiuni pe deplin reuşite. Dumnezeu să vă aibă în pază şi bine aţi venit acasă!”, a declarat prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate