Sedinta Consiliul Judetean Neamt – 19.12.2013

1

La aceasta sedinta, fara sa vrea, PSD-ul a indeplinit principala promisiune electorala, adica nu au aprobat o cheltuiala solicitata de PDL-isi, dar desigur ca glumeam si nu e vorba de nici o lupta promisa, ci de o necorelare intre consilierii PDL si cei PSD, ca sa nu spun ca mie mi-a mirosit a complot impotriva ordinului de la Arsene, caci nu am vazut ca vicepresedintele PSD-ist sa fi  dat clar nici un semnal despre modul in care sa voteze grupul, asa ca oamenii au votat cum au apucat, spre amuzamentul Tovarasului Culita Tarata.
Ca element de noutate, la aceasta sedinta 252 de nemteni au urmarit in direct la www.neamt.tv modul in care unii consilieri judeteni au demonstrat ca habar nu au ce se intampla. Cu aceasta ocazie ne cerem scuze pentru calitatea nu foarte buna a transmisiei in direct, dar am fost nevoiti sa transmitem cu mijloace proprii deoarece CJN nu a putut sa ne ofere o conexiune la internet cum a facut si in cazul altei televiziuni, dar ce sa faci, oamenii inca nu au inteles ca discriminandu-ne  nu fac decat sa ne ridice cota de piata asa ca … Hai pa!

1 Comentariu
  1. Mihaita spune

    Da’ alesii din CJ stiu ca sint platiti din buzunarul nostru. Sa treaca la nunca, pentru ca nu-s acolo ca sa num ere mustedle de pe pereti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate