Deputatul Iulian Bulai, interpelare în Parlament în urma articolului privind copiii închiriați pentru cerșit în Piatra-Neamț

7

Articolul apărut pe ziarpiatraneamt.ro,Copii închiriați pentru cerșetorie. Se întâmplă la Piatra-Neamț , are ecouri în Parlamentul României. Prin vocea deputatului Iulian Bulai, situația de la Neamț a fost adusă la cunoștința membrilor Parlamentului printr-o interpelare.

„Potrivit articolului „Copii închiriați pentru cerșetorie. Se întâmplă în Piatra Neamț”, publicat pe data de 2 septembrie pe portalul de știri www.ziarpiatraneamt.ro, închirierea copiilor pentru activități de cerșetorie ar fi deja un fenomen în orașul reședință de județ Piatra-Neamț. Detaliile din articol sunt de domeniul unor scenarii de filme dramatice, iar autoritățile par a fi depășite. Aștept să văd care sunt instituțiile care ar trebui să se implice în stoparea acestui fenomen și ce rol joacă DGASPC Neamț.”, scrie deputatul Iulian Bulai pe pagina sa de socializare.

Ne bucură să vedem că aleșii locali se autosesizează și încearcă prin pârghiile de care dispun să găsească soluții la problemele din județul Neamț. Chiar dacă aceste reacții au apărut destul de târziu, comparativ cu amploarea și gravitatea fenomenului, e mai bine mai târziu decât niciodată. Așteptăm cu interes reacții și din partea instituțiilor abilitate în vederea eradicării fenomenului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Locia spune

  In fata. Magazinelor. Adridan si carrefur din. Maratei. aceeasi. Femeia si tiganul. Stau nestingherit i la. Cersit fără. sa intervină. Forțe. de ordine. publica

 2. Viorica Bagu Stefan spune

  Sa vedem ce se rezolva.

 3. Irina Munteanu spune

  in piatra nu mai e politie,jandarmerie?

 4. Cristian Livezeanu spune

  …si totusi ,politia ce face ? Aceste lucruri sunt stiute de multa vreme ….

 5. Dana Rebeca Francesca spune

  Groaznic…daca oamenii nu ar siustine financiar aceasta”metoda piraterista”,indivizii nu ar mai folosi ca drept momeala niste copii nevinovati si ar pune umarul la munca….

 6. Luca Daniela spune

  Asteptam să intervină organele competente ,nu se poate sa nu fie lege care sa apere copii astea necăjiți.

 7. Stefan spune

  Domnul Bulai ar putea propune o lege care sa pedepseasca cu ani grei de puscarie exploatarea minorilor si care sa considere cersetoria ca infractiune flagranta.Copii exploatati ar trebui luati pe loc dela parinti si incredintati statului.Domnul Bulai cunoaste bine modelul norvegian.Aceeasi lege ar putea sanctiona si pe functionarii care tolereaza fenomenul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate