Declaraţia privind sprijinirea implementării noii Strategii Naţionale Anticorupţie 2012 – 2015

1

În şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului de ieri, 12 iunie 2012, a fost adoptată “Declaraţia privind sprijinirea implementării noii Strategii Naţionale Anticorupţie 2012 – 2015”. Este o dovadă incontestabilă a afirmării voinţei Guvernului USL condus de Victor Ponta, precum şi a parlamentarilor USL de a lupta împotriva corupţiei din România.

Prin această declaraţie Parlamentul, prin noua majoritate, îşi afirmă sprijinul politic pentru principiile şi obiectivele strategiei anticorupţie, prin asumarea responsabilităţii, în calitatea lui de putere legiuitoare, de a promova adoptarea cadrului legislativ necesar.

Lupta anticorupţie nu ţine de culoarea politică, dacă eşti la guvernare sau nu, dacă ai influenţă sau nu. În raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare din februarie 2012 se semnalează progresele făcute de România în lupta anticorupţie şi se cere un sprijin şi o susţinere politică pentru ca aceasta să poată continua.

Declaraţia adoptată de Parlament la solicitarea premierului Victor Ponta ar trebui să pună capăt speculaţiilor de orice fel referitoare la seriozitatea cu care USL priveşte îndeplinirea condiţionalităţilor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare, la seriozitatea faţă de Uniunea Europeană în această materie, dar mai ales la angajamentul pe care USL şi l-a luat faţă de cetăţenii români, de a stârpi jaful şi corupţia şi de a le asigura un trai decent.

Senator Ioan Chelaru,

Vicepresedinte PSD

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Este foarte bine sa inceapa urgent masuri prompte de stirpire a Jafului si Coruptiei.
  Asteptam cu nerabdare ca pina in noiembrie sa se intimple numeroase si ample actiuni practice care sa le remarcam cu totii.
  In caz ca ramine totul doar la nivel declarativ si apoi se tot amina sub diferite pretexte eradicarea acestui flagel care a distrus Romania atunci USLul va pierde alegerile in noiembrie.
  Eu unul am incredere in buna credinta , capacitatea si promptitudinea USLului ca pina in luna noiembrie sa nu ne dezamageasca , si sa se intimple numeroase evenimente favorabile tuturor romanilor care a fost inselati si jefuiti de catre Reprezentantii Mafiei Portocalie.
  Jos Coruptia !!
  Judecarea , condamnarea si confiscarea averilor imense ale Baronilor Portocalii din teritoriu !
  Cu solidaritate pentru cei napaditi de greutati si suferinte si impotriva Mafiei Portocalii care au distrus grav Romania si pe romani.
  Vasile Dismerdatu Paris Franta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate